facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skagerns Camping

Address: Laxå
City: Laxå


Reviews
Trevlig camping. Inga problem med servicen och alltid trevliga. Väldigt fint läge och fin strand! Gillar det mycket har varit där flertal gånger. Det är oftast inte fullt därav att det ligger lite avsides, men 100% värt det. Rekommenderar åt alla åldrar och hoppas att ifall du åker dit har det kul! :
En liten och lungn camping. Alla är trevliga och utsikten över sjön är jätte fin. Rekommenderar denna camping om man vill ha lung och ro och ha en fin utsikt över sjön!
När det är fullt är de otrevliga om du inte har bokat, det går inte att köra in en Handikap för att kolla området om du inte har bokat och betalt. De hänvisade till parkering på andra sidan och så det är lång promenad till vatten och bryggan. Upplevdes som otrevliga, även om platsen i sig är fint.
Trevlig camping, fräscht servicehus och trevlig personal. Vi fick en plats bland alla som står säsong, vilket inte störde oss. Vi var där samma dag som campingen öppnade så det var inte överdrivet mycket folk där. Men tror absolut att campingen blommar upp under högsommaren! Det enda negativa jag har att säga att man kanske skulle ha startat upp servicehuset någon/några dagar innan campingen öppnar så det är varmt och behagligt där inne istället för iskallt, fuktigt och rått. Inget som säker betyget då vi var där samma dag de öppnade så har högre förståelse för det Vi kommer nog att komma tillbaka till denna camping om vi har vägarna förbi
Bra camping, vi var där sent på året då många packade ihop för säsongen. Fick bra plats vid vattnet
Det är en fantastisk strand för att bada för alla. Väldigt fint miljö. Man kan ta trevlig promenad eller hyra cykel och åka runt.
En CC camping som håller hög nivå som alltid
Fantastisk liten och familjevänlig camping, lugnt, fint badplats, vi har varit där 4 gånger och det blir oftare, passar perfekt. Hittar ett o annat på promenaden.
En helt ok campingplats vad gäller standard. Läget är dock mer än standard. Campingen ligger fint placerad vid den stora sjön Skagern. Nästan så man tror att man befinner sig vid Vänern.
Mysigt och prisvärt. Vi bodde i en enkel campingstuga som var väldigt varm. Den innehöll det som behövdes. Servicebyggnaden var fräsch. Den stora behållningen är dock stranden som har långgrund sandbotten och härligt vatten.
Comment on this business

to add Skagerns Camping map to your website;