facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SkandiaMäklarna Karlstad

SkandiaMäklarna Karlstad

About

Ledande kvalitetsmäklaren i Karlstad och Hammarö med omnejd.

Story

Vårt kontor hittar du i hörnet Drottninggatan/Östra Torggatan i en av Karlstads äldre byggnader. Kontoret är lätt tillgängligt i gatuplanet och bilen parkerar du enkelt i parkeringshuset i närheten.

Vi arbetar med både villor, bostadsrätter, fritidhus och kommersiella fastigheter, mestadels i Karlstad men också i kranskommunerna.

Hos oss får du kompetens, engagemang och personlig service, kombinerat med en väletablerad mäklarkedjas alla resurser. För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Vi strävar efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst, där inget lämnas åt slumpen. Alla arbetar med stort engagemang för att både köpare och säljare ska känna sig så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare och att nöjda kunder återkommer till oss när det är dags att byta bostad på nytt.

Om du funderar på att byta bostad, eller behöver en bankvärdering – kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vid ett första möte inför en eventuell försäljning berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär. Mötet är helt kostnadsfritt!



"SkandiaMäklarna har förmedlat fastigheter i Karlstad sedan 1999. Vi hjälper kunder med allt från kostnadsfri värdering av nuvarande bostad till det som hör försäljning till. Låt oss skriva din objektsbeskrivning och hålla i visning, budgivning och hantera de juridiska delarna av köpekontraktet. Med en kunnig fastighetsmäklare vid din sida går allt rätt och riktigt till från början. Lita till oss när du är redo för ett bostadsbyte. Vi är verksamma på följande orter: Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Grums och Kristinehamn."
Address: Drottninggatan 5, 65225 Karlstad (commune)
Phone: 054-100315
City: Karlstad
Zip Code: 65225



related searches:
Similar places near
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 92 meter Tog tid att få kontakt med en personlig rådgivare men sen gick det fort. Bra service ...
Erik Olsson Fastighetsförmedling Karlstad Erik Olsson Fastighetsförmedling Karlstad 92 meter Amanda är underbar
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad-Hammarö Svensk Fastighetsförmedling Karlstad-Hammarö... 113 meter Svensk Fastighetsförmedling är en av Karlstad/Hammarö/Forshaga/Kils ledande fastighet...
Bjurfors Bjurfors 163 meter Ojojoj vilken puma!!! Rekommenderar hårt!!!
Svenska Gårdar Svenska Gårdar 399 meter Svenska Gårdar har mer än 20 års erfarenhet inom förmedling av skogs- och lantbruksfa...
Wermlands Fastighetsförmedling AB Wermlands Fastighetsförmedling AB 460 meter Fastigheter till salu i Värmland, förmedling av fastigheter i Värmland, värderingar a...
Mäklarhuset Karlstad Mäklarhuset Karlstad 3 km Så nöjd med att ha valt denna mäklarfirma att sälja mitt hus. Toppen verkligen!!
Reviews
Är mycket nöjd med mitt val av mäklarbyrå, hela processen från första mötet med vår mäklare ända fram tills vi skulle lämna av lägenheten. Det märks att SkandiaMäklarna arbetar med kvalité. Kommer absolut anlita dom igen!
Köpte hus via en av er tidigare mäklare. Vi visste att taket behövde bytas och frågade då mäklaren vad det skulle kosta? Han svarade 100 tusen och då räknar jag högt! Visade sig att taket nu kommer gå på 220000. Mycket märkligt att ge detta svar när han uppenbarligen inte hade en aning!!
10/10, bäst i stan!!
Jag är nöjd med mitt möte hos Skandiamäklaren
Översatt av Google Mycket professionella fastighetsmäklare, både för köpare och säljare har använt dem två gånger som köpare, en gång som säljare. Original Highly professional estate agents, both for buyers and sellers have used them twice as buyer, once as seller.
Comment on this business

Directions to SkandiaMäklarna Karlstad with public transportation


Karlstad, Södra Kyrkogatan 30 meters
1
7
900
901
Karlstad Stora Torget 120 meters
Karlstad, Stora Torget 120 meters
1
10
11
2
3
4
401
460
5
501
560
57
6
601
625
660
7
8
900
901
S
Karlstad Köpmannagatan 140 meters
Karlstad, Köpmannagatan 140 meters
10

to add SkandiaMäklarna Karlstad map to your website;