facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skantzö Bad & Camping

Skantzö Bad & Camping

About

Intill Strömsholms kanal hittar du Skantzö Bad & Camping, semesterparadiset för alla som vill bada eller campa.


Story

På vår Facebooksida kommer vi att tipsa om aktiviteter på campingen och badet. Vi tar gärna emot och besvarar allmänna synpunkter och frågor men undrar du något speciellt ser vi gärna att du kontaktar oss via telefon, e-post eller i receptionen.

Kommentar får inte innehålla:
* förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
* olovliga våldsskildringar eller pornografi
* uppmaningar till brott eller utgöra annan brottslig verksamhet
* olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
* svordomar eller obscena ord
* kommersiella budskap eller reklam


Vi följer riktlinjerna för användning av sociala medier i Hallstahammars kommun när det gäller hantering av inkomna kommentarer och synpunkter. Läs om dessa på http://www.hallstahammar.se/socialamedier



"Skantzö bad & Camping ligger i Hallstahammar vid Strömsholms kanal, bara en timmes bilfärd från Stockholm. Skantzö Bad & Camping är öppen året runt, här kan du kan bo i husvagn, tält eller stugor.Hos oss hittar du även ett av Västmanlands populäraste utomhusbad som är öppet sommartid."
Address: Sörkvarnsvägen 3, 734 40 Hallstahammar
Phone: +46 (0)220 243 05
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 40


Similar places near
Skantzö Bad o Camping Skantzö Bad o Camping 18 meter Fin Camping dock dåliga öppettider på restaurangen och i informationen under lågsäson...
Reviews
Jag har campat mycke hos er för 20 år sen. Åkte till er i helgen och blev väldigt besviken. Att toaletter och duschar var fortfarande fina. Men lekparkerna var under all kritik. Om ni inte underhåller lekparkerna så Kommer ni missa flera campare.
Trevlig och lugn camping med fina omgivningar. Inhägnat område. Poolen är gratis och ingår. Tyvärr var inte rutchkanorna och hoppborgen ingång. Men barnen trivdes ändå. Bra restaurang på området och trevlig personal. Trevliga personal i receptionen. Lite slitet golv i service huset men inget som stör om man inte är kinkig. Hallstahammar C ligger bara några minuter bort med ica och systembolag. Västerås ligger 20 min bort med bil.
Ang. VATTENRUTSCHBANAN, Var inte i funktion och har tydligen inte varit på ett bra tag. Men, Ivf. så blev det ett skönt stop på hemvägen.. Stannade en extra natt i tält här. Prisvärd camping då bad entré ingår. Skönt att kunna värma upp sig i bastun. Ytan där vi tältade var mysig. Skönt med bord+bänkar för de som tältar där. Bra och fräscha duschar och wc. Köket var inte utrustat med redskap och saknade Kyl&frys. "Matplatsen"/ Uterummet hade utemöbler i plast, och var bara funktionellt att äta vid. TV rum / samlingsrumet har gott om plats med bord & stolar. Mini livs butikens utbud var inget att hurra över direkt, om vi gämfört med de andra camping vi varit på. Men totalt sett så var vi mycket nöjda med vistelsen. Härlig miljö runt om kring att promenera, cykla i eller paddla kanot. Tack! Mvh. Fam. Hägg
Mycket bra och prisvärt bad som har det mesta, som tex stor o liten pool, hopptorn, vattenrutschbana, omklädningsrum och kiosk med både mat o gott. Kan starkt rekommenderas!
Första gången på 20år och allt är sig likt en liten undran bara, vart var badvakterna såg en som bör soppåsar under de fem timmar vi var där. Därför känns tre stjärnor som ett rättvist betyg.
Vattenrutschbanan har varit stängd i cirka 3-4 år. De fixar aldrig den av någon anledning.
Bryggan funkar och har bra förtöjningar. Båtarna känns utsatta när det är en så aktiv park brevid. Skulle vilja ha en lite inhägnad. Bajamaja är tillgänglig brevid gästhamnen. När man betalar vilket man måste när man ligger där så får man tillgång till campingens faciliteter. Om man vågar lämna båten när det är många som kommer och tittar på båtarna.
Varför får man inte förboka en plats som man VET är ledig om man kommer om ca 1 timme så dåligt, har stått på flera olika campingar och förboka flera månader före
Är ute för första gången med vår husvagn. Blev glatt överraskad att allt var så välordnat. Vi hade två hundar med o det fungerade så bra då ni även tänkt på våra djur.
Välordnad camping. Lite slitna stugar, men ok pris så det jämnar ut sig. Fint bad på sommaren.
Comment on this business

Directions to Skantzö Bad & Camping with public transportation


Agnesdal 300 meters
120
Hallstahammar (Tåg) 300 meters

to add Skantzö Bad & Camping map to your website;