facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skaraborg Solskydd AB

Skaraborg Solskydd AB

About

Alla våra produkter måttbeställs av kund efter kostnadsfritt hembesök och tillverkas i vår fabrik i Lidköping. Allt för att motsvara våra kunders önskemål.

Story

Besök oss gärna!!

Lidköping: Skaragatan 33


Skaraborg Solskydd grundades redan 1985. Företaget drevs i Skara fram till 1998 då företaget flyttade både tillverkning och försäljning till Vinninga.
Numera finns vi dock med våra butik och fabrik på ovan nämnda adress!
Vi har egen tillverkning av markiser, persienner, lamellgardiner, mm. Vi samarbetar med världsledande vävtillverkare såsom Sandatex & Dickson, vilket skapar ett enormt vävutbud och nöjda kunder.

Skaraborg Solskydd arbetar med hela kedjan, från tillverkning och försäljning till montering, av solskydd mot såväl företag som privatpersoner.

Alla våra produkter måttbeställs av kund efter kostnadsfritt hembesök och tillverkas i vår fabrik i Lidköping. Allt för att motsvara våra kunders önskemål på bästa sätt.

Vår affärsidé är att erbjuda högsta möjliga kvalité till lägsta möjliga pris.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök redan idag!



"Måttanpassade solskydd för villa och hem. Markiser och persienner till fabrikspriser. Kontakta oss för kostnadsfri offert och konsultation"
Address: Skaragatan 33, 531 33 Lidköping
Phone: 0510 50150
City: Lidköping
Zip Code: 531 33



related searches:
Similar places near
Dittsolskydd.se Dittsolskydd.se 0 meter Solskydd efter dina önskemål. Bygg och beställ direkt på webbplatsen med vår enkla tj...
Högbergsmarkis Högbergsmarkis 1 km Högbergs Markisfabrik har ett stort utbud av markiser, persienner och olika typer av ...
Comment on this business

to add Skaraborg Solskydd AB map to your website;