facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skattegården Syateljè

Skattegården Syateljè

About

Sömnad av div. objekt.
Ex: Barn- herr- och kvinnokläder (vardag, fest eller dräkt), omklädnad av möbler(tapetsering).

Story

Jag heter Anneli Nyberg och bor i en liten ort som heter Knätte, ca. 14 km utanför Ulricehamn och 6 mil från Borås samt 6 mil från Jönköping.

Här har jag min syateljé där jag arbetar med sömnad av alla de slag. Sömnad har alltid legat mig varmt om hjärtat ändan sedan barnsben då min pappa sydde mycket, och jag alltid fick vara med.

Vid 15 års ålder köpte jag min egna Husqvarna symaskin, vilken jag för övrigt fortfande har kvar och den tuffar på lika bra nu som då.

Har under årens lopp gjort vissa kompletteringar med industrimaskiner.

Har tidigare arbetat inom trikåindustrin som sömmerska och tillskärare, har även arbetat med möbelomklädnad under ett antal år.

Har nog sytt det mesta inom iredningssömnad såsom gardiner, dynor, kuddar, överdrag till möbler, omklädning av soffor stolar, fåtöljer, sittpuffar m.m.

Inom klädsömnad har det blivit mycket barnkläder när mina barn varit små från bebiskläder till vuxenkläder, ex. dop-, examen-, maskerad-, bal- och studentklänningar.

Nu har jag barnbarn så det blev att damma av barnmönstren igen.

Jag syr i det flesta tyger och gillar att sy i trikå. Jag köper trikå- och velourtyger där jag vet att kvalitén är bra och gärna ekologisk.

Jag syr på beställning, hjälper till med lagningar samt vad kunden har för önskemål har du någon egen ideé så, tveka inte att höra av dig/er!




Address: Knätte Skattegården, 52391 Ulricehamn
Phone: 076-1030265
City: Ulricehamn
Zip Code: 52391


Similar places near
Europa kistan AB Europa kistan AB 7 km Vi levererar och säljer miljövänliga Begravningskistor i wellpapp och trä.
Stall HC Duvered Stall HC Duvered 7 km HC duvered består av ett blandat hästintresse och massa roligheter! Häng med i våran...
Agnetas Kök & Catering Agnetas Kök & Catering 8 km Supergott och väldigt snyggt upplagt!
Elgiganten Ulricehamn Elgiganten Ulricehamn 9 km Om jag inte var i stort behov av en vattenkokare, hade jag lämnat den i kassan. Perso...
Ullricehamn Ullricehamn 11 km
Bogesunds Bil Bogesunds Bil 11 km Ger 2 tjörnor endast pga att mekanikerna är trevliga. Själva affären är en annan sak....
Ulricehamns Energi Ulricehamns Energi 11 km Då jag själv jobbar där så vill jag inte ge fler * men vad jag kan uppleva så är våra...
GH Husvagnar GH Husvagnar 11 km Bra butik med massor av tillbehör och trevlig personal. Stor chans att du hittar det ...
DH's Maskin DH's Maskin 12 km Tjänster Grävning DH’s Maskin erbjuder olika grävtjänster. DH’s Maskin är Hitachi zx...
Kim Åsedal Försäljning Kim Åsedal Försäljning 12 km Kanonbra service och bra utbud när det gäller arbetskläder och profilprodukter.
Precomp Solutions Precomp Solutions 12 km Det är bra men lönen ska komma oftare till dem som jobbar för att man ska tanka måste...
Lucas Rehab Lucas Rehab 12 km Kunnig och professionell!
STEINSTÖ TRÄDGÅRD STEINSTÖ TRÄDGÅRD 12 km Bra och kunnig personal . Humana priser . Poängsystem som ger en rabatt
Comment on this business

to add Skattegården Syateljè map to your website;