facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skavlöten

Address: 18439 Täby
City: Täby
Zip Code: 18439



related searches: skavlöten badplats, ensta krog, skavlöten bastu
Similar places near
Ängsholmsbadets Kiosk Ängsholmsbadets Kiosk 1 km Hej! Detta är den officiella Facebooksidan till Ängsholmsbadets kiosk!
BEACH BOAR BEACH BOAR 4 km Översatt av Google "Sanden" är för tätt packad för att spela någon anständi...
Reviews
Bra badstrand för familjer, dock litet. Lite småtråkigt. Finns inte så mycket annat att göra där. Inga aktiviteter som det brukar annars finnas på vissa badställen. Bra med parkeringsplatser. Finns cafe och toaletter samt duschar. Begränsat utbud på mat och fika.
Badplats med bryggor, strand och gräsmatta. Finns även grillplats, joggingspår samt bastu med omklädningsrum.
Väldigt fin badplats, trots barnskrik och mycket liv på ett så litet badutrymme
Trevligt ställe med servering och möjlighet till ombyte. Inget grillande eller busåkande med moped. Kom tidigt om det är fint väder annars får du parkera olagligt.
Härligt rekreationsområde, både på sommaren och vintern. Stora gräsytor, en liten sandstrand och bryggor att bada ifrån. Tyvärr luktar vattnet inte alltid så trevligt särskilt intill stranden. Sköna löpspår i skogen, väldigt kuperat. Finns också skidspår om det är snö, oftast på isen där man också med fördel kan åka långfärdsskridskor. Bra med tillgång till toalett, dusch och bastu. Trevligt också med fiket som är öppet på helgerna.
Alltid mysigt på Skavlöten vinter som sommar. Lätt att parkera. Bra motion/skid spår. Ibland skridskor på sjön. Trevlig badplats med brygga. Kaffestuga med enklare servering dusch , bastu och toalett. Iordningställd grillplats Men grilla inte i torrperioder.. Stora gröna ytor att spela boll och leka. Du kan sitta i skuggan under träden eller direkt under solen. Några bilder från spåret och skogen.
Bästa badplatsen i Täby. Liten strand men oj vad bra placerad. Finns tillgång till toa, dusch omklädningsrum, café med diverse fika prylar och en sjukt rolig flotte att simma ut till
Fin miljö och spår.. Ligger bra till om man sk handla senare i Arninge...
Så härligt 5 km spår
Mkt bra!!! Trevliga spår och schyssta träningsmöjligheter. Servering, bastu, omklädningsrum, ... Fin badplats, gräsmatta o sandbotten. Utmärkta promenadvägar. Kaffestuga i närheten.
Comment on this business

to add Skavlöten map to your website;