facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skene Vårdcentral

Address: Varbergsv. 50, 511 81 Skene, Västra Götalands Län, Sweden
City: Skene
Zip Code: 511 81


Reviews
När man väl lyckats få en tid får man som vanligt vänta. Nu senast 30 minuter efter angiven tid
Fruktansvärt dåligt organiserat. Svårt att komma fram på telefonen. Omöjligt få tid hos en läkare. Jag har bett om en hälsokontroll men den sköterska jag var hos kunde inte boka en sådan. Hon lovade att en sköterska som hade ansvar för bokningen skulle kontakta mig. Det har gått mer än tre veckor och ingen kontakt ha tagits. Det är bedrövligt. Jag har högt blodtryck och bör regelbundet kontrolleras. Den nonchalans som visas är bedrövlig.
Får vänta i evigheter på läkartider, tydligen så måste chefen över verksamheten där vara väldigt nöjd över hur de fungerar för tillfället när folk får vänta i 3-5 månader på ett besök. När man väl är där så är de inte en människa på hela sjukhuset knappt så man börjar undra va i helvete de sysslar med egentligen. När man ber att få tag i någon så lovar dem att de ska ringa upp men man får aldrig någon återkoppling, istället måste man ringa upp själv o påminna ytterligare eller så måste man bli väldigt otrevlig för budskapet ska gå fram.
Sämsta kontakten jag någonsin haft med en vårdcentral. Slösat min tid i en månad nu och vägrat ge mig en läkartid, trots att de inte har någon som helst rätt att neka mig. Har blivit uppbackad av flera andra mottagningar som bekräftat att Närhälsan måste hjälpa mig, ändå har de fortsatt neka mig. Anmälan blir det på det här. Bytte vårdcentral till privat Borås vårdcentral i Borås efter sista samtalet idag.
Mycket bra vård och ett gott bemötande! Dessutom är personalen trevlig.
Sämsta vårdcentralen hur I helvete kan dem inte ta emot fler samtal när man ringer kl 11 på förmiddagen... Sitter det ens folk som svarar, omöjligt att få kontakt... Ni kanske har tips på bättre vårdcentral????!
Gött att läkaren inte ringde upp mig. När jag för fjorton dagar sedan väl kom i kontakt med närhälsan. Lovade hon som svarade att läkaren skulle ringa mig . Idag . Det har han inte gjort.
Vårdcentral att inte räkna med när du behöver hjälp. Har bytt till annan efter att ha blivit nekad vård och rådgivning vid 3 tillfälle
Katastrof är vad detta är. Denna vårdcentralen har havererat totalt. Ringde för att få hjälp med smärtstillande den 2 april, inkörd med ambulans till Borås veckan innan för magsmärtor Skene skulle ringa upp samma dag kl. 11.40..ringde aldrig. 3 april loggade jag in på 1177 för att boka kontakt. Fick svar IDAG...den 9 april, sex dagar senare, att "Vi ringer upp dig idag efter kl. 16.00." Det gjorde de aldrig! Detta är andra gången jag har blivit illa behandlad av detta ställe. Byte av vårdcentral ligger nära till hands.
Vid besöket vart det kööööö annars bra stick
Comment on this business

to add Skene Vårdcentral map to your website;