facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skeppsgården B&B

About

A small B&B with four rooms incl. shower and toilet. An apartment with 5 beds, all rooms with sea views, right on the Baltic Sea. Close to hiking trails in the beautiful archipelago. Very quiet and tranquil area.

Address: Skeppsgården Gästgiveri 1, 615 92 Valdemarsvik
Phone: +46123773030
City: Valdemarsvik
Zip Code: 615 92



related searches: Skeppsgården b&b valdemar, Skeppsgården b&b reviews, Skeppsgården b&b photos
Similar places near
Långrådna Kultur & Gästgiveri Långrådna Kultur & Gästgiveri 5 km Värt ett besök.
EVKO Jakt och Konferens EVKO Jakt och Konferens 17 km EVKO jakt och konferens arrangerar dagsjakter för grupper i olika storlekar. Vi arran...
Gryts Skärgårdspensionat Gryts Skärgårdspensionat 20 km Mycket fint läge och byggnad. Det saknas reception vilket är lite förvirrande. Rummen...
Reviews
Ett varmt och välkomnande par har förvandlat en gammal skola till ett lugnt och väldigt trevligt B&B. Generöst tilltagna, mysiga och mycket välstädade rum, fina gräsytor att leka på, ett stort gemensamt rum med massor av spel, pussel osv. Nya rum med egna ingångar förbereds och snart kan ägarna även visa sina besökare till andra sidan vägen för att bada på en nyanlagd badplats. Vi kommer tillbaka!
långt ut . inte fullt igång klart semester ställe.Rum: 4/5
En gammal skola som renoverats till ett underbart B&B. Ett mycket trevligt värdpar som välkomnade oss med kaffe och hembakat i ett mysigt sällskapsrum. Förutom tillgång till kaffe, te, vatten och hembakat i sällskapsrummet fanns tillgång till kylskåp. Väldigt fräscha rum med sköna sängar. Utmärkt frukost och god mat i restaurangen på kvällen.
Det går tyvärr inte att svara på ägarens svar så jag svarar här : "Svar från ägaren Vi vet inte vem du är, du har aldrig bott på våran B&B. Så vi undrar vad du baserar dina recensioner på?" Svar på ägarens svar Oj, vilket bemötande av en gästs recension. Känner mig inte speciellt välkommen tillbaka efter detta svar. Jag bodde hos er precis innan midsommar. Ledsen om jag har gjort er besvikna med min ärliga recension. Min känsla efter vistelsen hos er var bara en tvåa.
Trevligt ägarpar som månar om sina gäster. Åt även på restaurangen som hade god mat.Rum: 4/5
Här kan du vara dig själv. Värdparet är underbara, bjuder på sig själva och berättar gärna om stort och smått. Rummet var stort, rent och prydligt. Förväntar du dig lyx och flärd har du kommit fel. Här är det hemmakänsla. Fina omgivningar att promenera i. Rekommenderas, hjärtligt och välkomnande
Så trevligt och lugnt ställe med lyxig känsla i det enkla. Underbara ägare som vill allas bästa. Städat och välskött. Tack för fina dagar!
Trevlig personal/ägare. Underbar omgivning. Vi nyttjade roddbåten som fanns att tillgå. Dukade upp lite godsaker på sittbänken och njöt av den svenska sommaren. På återseende!
Underbart ställe med trevlig personal. Perfekt ställe med serviceinriktad personal!Rum: 5/5
Toppen boende, renare än stora hotell, trevlig ägarfamilj och prisvärt.
Comment on this business

to add Skeppsgården B&B map to your website;