facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skidsport

About

Skidsport - Stockholms största skidsortiment och äldsta surfbutik.

Fullserviceverkstad för längd, alpint och snowboard, bootfitting samt cykelverkstad.



"Ibland måste man titta i backspegeln för att kunna se framåt. När vi tänker på hur allt började för oss på Skidsport och den utveckling vi haft från vår lilla butik på Kvarnbacksvägen till där vi är idag med vår butik i Bromma så har onekligen en hel del hänt. Och oj vad många olika sportartiklar vi sett genom åren!Vi tror fortfarande stenhårt på att vara en butik som verkligen kan mycket om det vi säljer. Både när det gäller vårt vintersortiment, där det knappt finns någon butik som slår oss när det gäller kunskap och erfarenhet om vinterutrustning och kanske framförallt längdskidåkning, och våra sommarprylar. I många år var vi den enda butiken i Stockholm som framgångsriktigt fortsatte sälja vindsurfing."
Address: Drottningholmsvägen 324, 167 31 Bromma, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-267076
City: Bromma
Zip Code: 167 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Alpingaraget, Skistart, Skidor, Alewalds, Skidbytarboden, Skistore, Skidleasing, Länna Sport
Reviews
Lämna in pjäxa för byte av spänne. Hämtar ngr dagar efter utsatt datum. Då är pjäxan borttappad. Efter 30 min letande hittar personalen pjäxan. Utan att spännet är åtgärdat. Tack för den här tiden Skidsport, nu byter jag butik!
Grym service och fantastisk personal! Min go to butik när det gäller alpint och längd.
Bra läge. Butiken ser lite anonym ut utifrån men är en oas när man kommer in. Mycket bra sortiment för både längd och alpint. Väldigt kunnig och serviceinriktad personal. Visste verkligen vad de snackade om. Tog sig tid för kunderna. Ordnade fram en vindsurfingreservdel trots att det inte är säsong. Ett ärligt och trevligt "hej" direkt när man kom in gör att man trivs och gärna kommer tillbaka. Bra bemötande och kompetens ger Full pott.
Dålig service och dåligt kundbemötande! Upplevde att personalen var oengagerad, speciellt äldre man som arbetade vid kassan!
Köpte pjäxor av David idag och fick service som skulle passa landslaget. Rekommenderas starkt att man besöker butiken om du söker skidutrustning!
Vi fick väldigt bra hjälp med att köpa nya alpinpjäxor!
Tyvärr dålig service i mitt fall. Skar mina stighudar felaktigt och tog 300kr för det och svarade inte på mina två första mail. Hävdade sedan att de gjort rätt, trots att de skurit så att stålkanterna inte gick att använda, tvärt emot alla andra experter. Kommer inte anlita dem för något jobb igen
Jättebra hjälp med att köpa längdskidor, både för klassiskt och för skate, vid skiljda tillfällen. Både kunniga och bra bemötande, inte pushande utan mer guidande. Det vore bra med ett kösystem så att man vet att man får hjälp, och vågar kika runt i butiken medans man väntar på sin tur.
Bra utbud och service. Upplever ibland lite oordning och att man inte blir sedd som kund speciellt om det är mycket folk. I övrigt trivsam lokal och bra butik.
Mycket bra service! Fick hjälp att hitta ett par pjäxor här efter att ha kammat noll på flera andra butiker i stan.
Comment on this business

Directions to Skidsport with public transportation


Abrahamsberg 50 meters
124
198
Abrahamsberg T-bana 60 meters
Abrahamsberg 70 meters
17
18
19
Abrahamsbergsskolan 260 meters
124

to add Skidsport map to your website;