facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skivarps Gästgivaregård

Skivarps Gästgivaregård

About

Skivarps Gästgivaregård anno 1688 är en av de äldsta i Skåne. Med närhet till havet, storstan, landet och slätterna bor du i vårt mysiga nyrenoverade hotell och äter en god vällagad måltid i vår restaurang. Uteservering i trädgården på

Story


Ät gott och länge och njut av goda utvalda viner till middagen, mat som lagats av produkter från våra närliggande producenter, passa på att unna dig en övernattning på en av skånes äldsta gästgivaregårdar!

För öppettider och priser se vår hemsida www.skivarp.com

Address: Landsvägen 32, 274 50 Skivarp
Phone: 0411-30551
City: Skivarp
Zip Code: 274 50


Similar places near
Byakrogen Skivarp Gille O Catering Byakrogen Skivarp Gille O Catering 365 meter Mycket trevligt. Väldigt god mat Trevlig personal och trevlig miljö .Ett bra ställe v...
Holidaybb.se Holidaybb.se 2 km Åbent fra 6. maj - 15. september. Vi kan tilbyde nye hytter fra år 2012, med eget mo...
Köksbordet Köksbordet 4 km Tack för en fantastisk kulinarisk afton med bland annat friterad brysellkål, maskroso...
Reviews
Årets gåsamiddag åt vi här. Den var perfekt rakt igenom. Svartsoppan var magisk. Gåsen o tillbehören drömgott alltihop. Mysigt ställe.
Otroligt mysigt och ombonat. God frukostbuffé och ett väldigt trevligt bemötande ! Bra tips på utflykter och vägar. Ett perfekt boende för MC, parkering finns på innergården. Tack Johan och Jeanette för fina dagar i Skivarp !
Johan och Jeanette som driver stället gör allt för att du som gäst ska trivas. Och trivs som fisken i vattnet gör man. Rummen är inte stora men å andra sidan så är heller inte tanken att du ska hänga i rummet när du är i Skivarp. Fråga Johan och han ger dig massor med tips på saker att göra. Sängen var underbart skön med riktig hotellkänsla. Frukostbuffe som bjuder på det mesta du kan önska en morgon. Ett boende med personlig touch! Hit kommer man gärna igen och igen!!
En oas mitt i landsbygden. Mycket god mat, vällagat, bra råvaror och rejäla portioner. Suverän vinlista med många svenska producenter, det mesta finns på glas. Trevligt på alla sätt och vis.
Köket levererar toppklass! Litet och familjärt. Ägarna och personalen är mycket trevliga och hjälpsamma.
Gästgiveri med genuin "gammeldax" känsla- härlig park med mycket gamla& ovanliga träd - många bekväma sittplatser utomhus- rummet ekonomi helt okej med gemensamm toalett/duch i korridor - Toppen frukost- Middags meny GourmetVäl lagad med närproducerade råvaror - ett enormt utbud av vin - trevlig resturang miljö med snygg dukning levande ljus+ tak fotogenlampa som förhöjer stämningen + softmusik Vi återkommer gärna !!
Äldre men välskött hotell. Mycket trevlig och kunnig personal. God mat och fantastiskt utbud av viner.
Behövde ett boende då vädret inte tillät tältning, så in på booking och leta, hittade detta ställe med ett "sista minuten" pris. Hade inte förväntat mig Sheraton eller Hilton med tanke på vad vi gav för rummet, nej detta var mycket BÄTTRE! Väldigt trevlig personal, rent och fräscht, ställe har ju några år på nacken, men oj vad charmigt det var. Maten var otroligt god, är det semester får man unna sig något gött, vilket den pankopanerade fisken just var. Frukosten var väldigt bra. På det hela är vi väldigt nöjda! Har vi vägarna förbi så stannar vi absolut till igen!
Bra restaurang med spännande viner från lite udda länder. Ett rött från Serbien till förrätten och vitt Svenskt Till Rödingen
Gästvänligt och engagerat värdpar som kändes passionerade och trevliga. Fräscht rum trots budgetalternativ, mysig matsal, synd vi missade middag då vi hade ätit innan. Även väldigt bra frukost, mycket prisvärt boende
Comment on this business

Directions to Skivarps Gästgivaregård with public transportation


Skivarp Torget 20 meters
305

to add Skivarps Gästgivaregård map to your website;