facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skobes Motala

Skobes Motala

About

Vi på Skobes arbetar med Bilförsäljning, Service och Reparationer, Bilvård/Rekond, Skador, Biluthyrning samt Bildelar.

Story

Skobes är ett familjeföretag, som startades av bysmeden Anders Magnus Carlsson i Tranås 1886, och som på närmare 130 år har utvecklats till en framgångsrik bilhandelskoncern.

Skobes är återförsäljare och auktoriserad verkstad för Volvo, Ford, Renault och Dacia.



"Skobes är ett familjeföretag som grundades 1876. Idag ägs företaget av Magnus och Tobias, den femte generationen i rakt nedstigande led. Skobes Bil AB är moderbolaget och huvudkontoret finns i Tranås.Utveckling har varit ledordet genom alla år som Skobes varit verksamt. Skobes utvecklar kontinuerligt det kompletta bilnyttjandet, sina medarbetares kompetens och investerar i anläggningarna. Även kvalitet och miljö ingår i det kontinuerliga utvecklingsarbetet och Skobes är ISO-certifierat för kvalitet och miljö.Skobes är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia och Maxus. Skobes har anläggningar på elva orter och omsätter cirka 2 miljarder kronor. Antalet anställda är cirka 340 personer."
Address: Vintergatan 9, 591 32 Motala
Phone: 0141227500
City: Motala
Zip Code: 591 32


Similar places near
AG Bilar AG Bilar 76 meter Mycket nöjd med mitt bilköp samt den service och bemötande jag fick under köpets gång...
Motala Bilpartner AB Motala Bilpartner AB 88 meter Helt enkelt bästa bilhandlarn. Återkommer ständigt till dem för att jag alltid känne...
Motala Bilteknik Motala Bilteknik 107 meter Grabbarna hittade ett fel i min luftkonditionering som 2 verkstäder inte kunde hitta ...
JK Bilteknik JK Bilteknik 122 meter Finns inget att klaga på, grabbarna har ett jättebra tålamod oavsett vad det är för k...
MECA Bilservice MECA Bilservice 160 meter Bra tvätthall för lastbilar!
Aw:s billackering AB Aw:s billackering AB 172 meter Aggressivt bemötande
Däckia Motala Däckia Motala 259 meter Fantastisk personal ... men fel priser, tyvärr blir det inte bästa kombinationen.
Isopro Isopro 2 km Bra service finns lite reservdelar osv
Vintage Garage Vintage Garage 2 km Vintage Garage är en märkesoberoende verkstad som servrar, reparerar & lagar bilar
4 Auto 4 Auto 3 km Mycket nöjd .Bra bemötande och professionella mekaniker .kommer inte anlita någon an...
Reviews
Bästa bilhandlaren vi har varit hos. Milan har ingivit lugn och ödmjukhet på ett fantastiskt bra sätt som gör att man som köpare känner sig trygg i en för oss, stor affär. Aldrig tal om påklistrat, framfusigt eller överdrivet vilket vi sett hos andra bilhandlare, utan här är det naturligt, äkta och ”Down to Earth” mentalitet. Hit kommer vi tillbaka!
Jättetrevlig säljare som visa oss flera bra alternativ.
Otroligt trevlig och hjälpsam personal som verkligen ansträngde sig för att hjälpa oss när våran bil gick sönder 26 mil hemifrån. Stort tack till verkstaden och till säljaren Fredrik Larsson som verkligen gav av sin tid för att det skulle lösa sig på bästa sätt för oss.
Blivit mycket bättre sen för några år sedan. Trevlig säljare som sålde en 2020 S60 till mig Kan starkt rekommendera Jacob Erdenstam om ni ska köpa bil.
Skobes bil i Motala har mycket att erbjuda den bilintresserade med stort utbud av både gammalt och nytt. Bland annat kan beskådas denna raritet, en välbevarad Volvo PV från Volvos tidiga barndom.
Nackdelen med bilfirmor är att ju större de blir, desto mer opersonliga blir dom.
Efter att ha pratat med Lars på Skobes så ändras min recension, mycket bra gensvar och trevligt bemötande gör att Skobes i Motala får ta hand om min bil i fortsättningen. Mycket nöjd.
Taskig attetyd hos försäljarna, upplevs väldigt snobbiga. Förstår inte hur de får sälja en enda bil, med tanke på att om man tittar i Norrköping, Jönköping eller Örebro så är de tiotusentals kronor billigare på identiska bilar.
Enorm kunskap av service som verkligen ser på kundens bästa och ger råd mm.
Dygnet runt öppen automat tvätt, många tvättprohram och 20% rabatt med volvo Tanka kort Ett minus är infartsvägen till tvätten är något smal med stora stenar bredvid vägen, en stor bil och övningskörnnv får ta det lite försiktigt
Comment on this business

Directions to Skobes Motala with public transportation


Hyddmarken 160 meters
301
302
308
309
310
Agneshögs gård 190 meters
301
302
308
Vätterliden 220 meters
301
302
308
309
310
Kaptensgatan 280 meters
301
302
308
309
310

to add Skobes Motala map to your website;