facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skobes Västervik

Skobes Västervik

About

Vi på Skobes arbetar med Bilförsäljning, Service och Reparationer, Bilvård/Rekond, Skador, Biluthyrning samt Bildelar.

Story

Skobes är ett familjeföretag, som startades av bysmeden Anders Magnus Carlsson i Tranås 1886, och som på närmare 130 år har utvecklats till en framgångsrik bilhandelskoncern.

Skobes är återförsäljare och auktoriserad verkstad för Volvo, Ford, Renault och Dacia.



"Skobes är ett familjeföretag som grundades 1876. Idag ägs företaget av Magnus och Tobias, den femte generationen i rakt nedstigande led. Skobes Bil AB är moderbolaget och huvudkontoret finns i Tranås.Utveckling har varit ledordet genom alla år som Skobes varit verksamt. Skobes utvecklar kontinuerligt det kompletta bilnyttjandet, sina medarbetares kompetens och investerar i anläggningarna. Även kvalitet och miljö ingår i det kontinuerliga utvecklingsarbetet och Skobes är ISO-certifierat för kvalitet och miljö.Skobes är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia och Maxus. Skobes har anläggningar på elva orter och omsätter cirka 2 miljarder kronor. Antalet anställda är cirka 340 personer."
Address: Breviksvägen 70, 593 42 Västervik
Phone: 0490-695 00
City: Västervik
Zip Code: 593 42


Similar places near
Holmgrens Bil Holmgrens Bil 611 meter En mycket bra, pålitlig och hjälpsam försäljare. Snabb och smidig affär när vi lämnad...
Kuststadens Bil Kuststadens Bil 3 km Mycket trevliga killar. Sonen är mycket nöjd med sin bil så här flera månader efter k...
Buy-Auto.se Buy-Auto.se 3 km Bilfirman som hjälper dig!
Holmström Bil Holmström Bil 46 km Vi saknade en påse bilar att snaska på när vi åkte hem. I övrigt snyggt klädd persona...
Reviews
Bra bemötande av personalen i butiken, bilförsäljning personalen och av mekanikerna i bilverkstaden.
Hyfsad service men fullständigt hårresande priser...
Partnern lämnade in sin bil för felsökning av läckage från kylsystemet, de sade att det skulle kosta minst 30.000kr att laga och att han istället skulle göra sig av med bilen. När jag sedan själv tittade och hittade en tydligt sprucken kylslang som jag bytte för 20kr istället kan man ju börja undra. Det läckte inte mer efter det Om detta beror på okunskap eller slarv kan man fundera på, men jag hade högre förväntningar av en sån dyr verkstad.
Vi ska köpa ny bil, så min man var idag inne för att titta vad som finns. Ingen hälsade, ingen kom fram och sökte kontakt, detta trots att min man provsatt bilar, fotograferade etc. De 3 anställda som fanns på plats verkade istället ha fullt upp med sina mobiler, tråkigt att höra.
Varning för att göra någon affär med försäljningschefen. Min sämsta upplevelse hitintills. Svarar aldrig i telefon och är inte intresserad av kunden så snart affären är klar. Köpte ny XC 60 2018 som fick allvarligt motorfel efter 75 mil. Inget intresse alls av att hitta en positiv lösning för mig som kund. Aldrig mera Skobes !
De lyckades klämma in mig när bilen havererade på väg till Öland. Tror inte de kom till botten av problemet med min bil men nu verkar det i alla fall som att jag kommer kunna ta mig hem till Stockholm. Trevlig uppstyrd personal. Man kan hyra lånebil för 500kr medan bilen är på verkstan.
Bilen inlämnad efter larm och felsäkringsläge. De bytte en givare. Bilen fick samma symptom efter 300m men denna gång utan larmsignal. Bil inlämnad därefter till annan verkstad som hittade ytterligare fel. De verkar arbeta mer med symptomlindring än grundorsak.
Fick direkt hjälp av min personliga tekniker att lösa litet problem med min bil. Bra kundvård och utmärkt service!
Fick snabbt hjälp med ett fel på bilen.
Trevligt bemötande lång väntetid på service inte fått det gjort ännu
Comment on this business

to add Skobes Västervik map to your website;