facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skobes Vetlanda

Skobes Vetlanda

About

Vi på Skobes arbetar med Bilförsäljning, Service och Reparationer, Bilvård/Rekond, Skador, Biluthyrning samt Bildelar.

Story

Skobes är ett familjeföretag, som startades av bysmeden Anders Magnus Carlsson i Tranås 1886, och som på närmare 130 år har utvecklats till en framgångsrik bilhandelskoncern.

Skobes är återförsäljare och auktoriserad verkstad för Volvo, Ford, Renault och Dacia.



"Skobes är ett familjeföretag som grundades 1876. Idag ägs företaget av Magnus och Tobias, den femte generationen i rakt nedstigande led. Skobes Bil AB är moderbolaget och huvudkontoret finns i Tranås.Utveckling har varit ledordet genom alla år som Skobes varit verksamt. Skobes utvecklar kontinuerligt det kompletta bilnyttjandet, sina medarbetares kompetens och investerar i anläggningarna. Även kvalitet och miljö ingår i det kontinuerliga utvecklingsarbetet och Skobes är ISO-certifierat för kvalitet och miljö.Skobes är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia och Maxus. Skobes har anläggningar på elva orter och omsätter cirka 2 miljarder kronor. Antalet anställda är cirka 340 personer."
Address: Industrigatan 31, 574 38 Vetlanda
Phone: 038359600
City: Vetlanda
Zip Code: 574 38


Similar places near
Bilprovningen Bilprovningen 2 km Vänlig tjej som kontrollerade min bil. Tog en kopp kaffe medan hon gjorde sitt jobb n...
NoLuck Garage NoLuck Garage 2 km Samlar in pengar till sköldkörtelförbundet. Säljer även klistermärken där vinsten går...
Wheelers Vetlanda Wheelers Vetlanda 2 km En klubb för oss som gillar amerikanska bilar och allt runtomkring detta.
Höglandets Fordonsåtervinning AB Höglandets Fordonsåtervinning AB 3 km Kommer aldrig handla här igen otrevlig personal, ändrar priser efter beställning bed...
Allbilcenter Allbilcenter 3 km Allbilcenter hittar ni på Sturegatan 1D i Vetlanda. Öppet tider måndag-lördag 08:00-...
Njudungs Bil Njudungs Bil 3 km Katastrof spika igen verkstaden Lämnade in min bil 5 juli skulle uppdateras dom har i...
Holmgrens Bil Holmgrens Bil 4 km Väldigt besviken på de , lämnade min bil hos de for akut servis , de tog emot bilen s...
Mad Motorstadiums.com Mad Motorstadiums.com 5 km En mycket fin anläggning för bilspeedway och mc-speedway.
Reviews
Vänligt och trevligt bemötande vid besök på Renault verkstad vid kamremsbyte mm. Kommer att i framtiden nyttja dem för kommande service.
Långa väntetider på service och reparationer m.m. Ingen dialog under reparation, fick en tid när bilen skulle vara klar. Det tog dubbelt så lång tid. Man kunde ju valt en annan verkstad om man fått info direkt.
Mycket proffsiga, trevliga säljare. Kan med varm hand rekommendera Skobes i Vetlanda. Tack bäste Ebrahim Ali för hjälpen
Kanonhjälp från Phillip i verkstan när vår bil havererade efter vägen mitt i semestertider. Lyckades klämma in den snabbt och lösa problemet omgående
Va inne på skobes både igår och idag, igår möttes jag av en kvinnlig försäljare som bemötte mig nonchalant och va oerhört kort i vårt samtal. Idag va mitt besök värre. Går fram mot disken där det står två försäljare som observerar mig, men struntar i mig, varken hälsade eller frågade om jag ville ha hjälp Trodde bara de skulle göra färdigt det de höll på med, för att sen hjälpa mig, men då vände de på klacken och gick, ska tilläggas att de hade sett mig, för ögonkontakt hade vi haft ett par gånger. Visst att man ska hålla avstånd i dessa tider, men det gäller ju oxå kollegor emellan, då är det inte kunder=noll kontakt Kollegor=2 cm Så jag lämnade skobes i Vetlanda med outrett ärende och kommer istället välja Skobes i Nässjö. Känner mig väldigt orättvist behandlad, man kan inte döma en bok efter omslaget...Men de va just så jag kände efter min upplevelse. Så kommer inte gå tillbaka hit. Tack för mig!
Mycket proffsiga, trevliga och serviceinriktade. Gäller såväl verkstad som säljare. Kan med varm hand rekommendera Skobes i Vetlanda.
Bra bilhall, gott om parkeringar för kunder.
Lämnade in min bil på mekonomen. Dom kunde inte hitta felet. Då blev det Skobes bil i Vetlanda. Dröjde inte länge tills bilen var fixat.. skulle sparat tusenlappar om jag valde Skobes direkt..
Väldigt dåligt bemötande av personalen i samband med återlämnade av leasing bil med flera fakturor som kommit i efterhand trots avslutat ärende.
Hade en blinkerlampa som var trasig och min instruktionsbok så att man inte byter själv. Åkte till Volvo Vetlanda, den hjälp jag fick var att de inte visste vilken lampa det skulle vara till Volvo s60 och att de inte kunde hjälpa mig. Det blir ett bottenbetyg till en märkesverkstad. Nu har jag fått snabb hjälp av min ordinare verkstad.
Comment on this business

to add Skobes Vetlanda map to your website;