facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skogås Centrum

"Skogås centrum är en naturlig handels- och mötesplats för boende och arbetande i området. Här handlar du din frukost, lunchar med dina jobbarkompisar, köper snittblommor, gymmar och handlar middag. Välkommen!"
Address: Skogåsplan 9, 14230 Skogås, Stockholms Län, Sweden
City: Skogås
Zip Code: 14230


Similar places near
Skogås grill & pizzeria Skogås grill & pizzeria 0 meter Ja du.!!!! Äter ofta just på Skogås grille. Ligger nära tillhands. . Mycket bra perso...
Länna Köpcentrum Länna Köpcentrum 3 km Bra utbud med serviceinriktad personal Risk för att få köa för att komma in nu i Coro...
Reviews
Ett litet centrum med få butiker,dock finns det 2 mataffärer och ett systembolag. Utomhusparkeringen är rörig och trång, bilar åt alla håll. Positivt är att parkeringen är gratis. Bilden ljuger lite om storleken på centrumet.
Välkommen in till STOLT GYM Ett av söderorts bästa och välutrustade gym. Här finns både Gym del och Grupptränings sal för alla. Vi har även PT, Massage och Naprapat i gymmet. Kom in och boka tid. Välkommen in och prata med personal så får ni veta mera om våra priser och vad som ingår i medlemskapet. Varmt välkommen
Centrumet är mer livat än för många herrans år sedan, har fler affärer. Köpte 'rispapper' för 49 kr. i Heng Heng Shop AB. Tillgång till parkering finns, tack och lov!
Litet centrum med alldeless för mycket folk. Systembolaget finns iaf plus poäng för det! Och matrix, good price!
Det man behöver finns där- med korta avstånd! Apotek, bibliotek, frisörer- nagelsalong, delikatessaffärer, liten klädbutik, förutom ett ICA och MatRebellen där det finns mycket billig mat. Samt Systembolag och en pub/restaurang. Nära pendeltåg, busstation, och med stor parkering precis utanför.
Då detta är hemma för mig, kanske jag är lite partisk, men pendeltåg till Stockholms Central tar bara 18 minuter! Naturen är jätte fin bra för barnfamiljer! Tycker Göran Fberg
Ett levande centrum,fika och titta på folk.fler matbutiker och viktigt förmig galleri och bibliotek
Ica finns, ok systembolag, thai market med bl.a bra grönsaker, nudlar, buns och asiatiska kryddor, godis. 2 frisörsalonger. Sushi, pizza och pasta finns som hämtmat. Jättefint och bra café.
Finns apotek, livsmedelsaffärer, systembolag, bibliotek, några restauranger. Designmässigt har centrumet en del att önska. Fri parkering med p-skiva.
Alla stadsdelar borde inte få ha torg. Skogås är en sådan. Helt utan charm.
Comment on this business

to add Skogås Centrum map to your website;