facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skogsbrynet Restaurang

Skogsbrynet Restaurang

About

Skogsbrynet är mötesplatsen för skåningar, sommargäster och turister som vill njuta av livet. Hos oss äter ni mat lagade med kärlek på råvaror från lokala odlare och uppfödare. Njut, ät & bo på Skogsbrynet!

Story

NJUT VID HAVET
Skogsbrynet föddes ur en längtan att kunna träffas under trevliga former och bara njuta av livet. En plats att längta till där själen kan få ro och sinnena kommer i balans. Vi finns nära och tillgängligt i Höganäs men ändå lite avskilt mitt i naturens famn. Läget är fantastiskt direkt vid strandängarna med havets dofter och brus. Utsikten över havet och Danmark är som ett ständigt föränderlig vykort där solnedgången sakta avslutar dagen. Stanna ett tag – ät, drick, umgås & njut hos oss på Skogsbrynet!

PAUSA VID HAVET
Slå er ner på vår Terrass vid havet. Här serverar vi dagligen favoriter från det italienska köket. Ät på plats eller ta med något gott på färden. Vi är speciellt kända för vår tunna frasiga Italienska Pizza och Pasta Seafood. Efterrätter, glass och kaffe hittar ni också på menyn.

ÄT VID HAVET
Besök vår restaurang och prova säsongens medelhavsinspirerade meny. Ett intressant urval maträtter lagade med kärlek på råvaror från lokala odlare och uppfödare. Missa inte våra temakvällar, grillbuffén på Terrassen eller när vi har besök av vårt husband.

BO VID HAVET
Skogsbrynet är mötesplatsen för skåningar, sommargäster och turister som vill vidga sina vyer. En central utgångspunkt när ni skall uppleva regionens sevärdheter och nöjen. Vi samarbetar med hotell, B&B och Vandrarhem i närheten och erbjuder tillsammans med dem olika paket till förmånliga priser, kontakta oss så berättar vi mer!

Address: Lerbergsvägen 137, 263 51 Höganäs
Phone: 042-332210
City: Höganäs
Zip Code: 263 51



related searches: Skogsbrynet restaurang menu, Skogsbrynet restaurang reviews, Skogsbrynet restaurang photos
Similar places near
GLÖD Bistro & Lounge GLÖD Bistro & Lounge 2 km Vi var här för lunch och det var god mat. Det är en lite speciell restaurang med bl a...
Adams Kök & Bar Adams Kök & Bar 2 km Adams Kök & Bar i höganäs är ett verkligt dmultronställe bland stadens resturange...
Reviews
Mycket bra mat och bra Service!
Tidig stängning
Enkelt men trevlig restaurang. Maten smakade bra och personalen var serviceinriktad.
Goda pizzor. Tack för den fina servicen, stanna kvar och fixa pizza åt oss efter stängning
Pizza Nr 15 var helt underbar
Jättegod Pitza
Hemtrevlig restaurang med god mat. Extra plus för glutenfri pasta. Trevlig personal.
Goda pizzor och härlig utsikt
Prisvärd och väldigt god mat vid ett schysst läge med utsikt över havet. Familjär stämning. Trevlig personal om än lite svårtillgänglig. Käkade pasta och bruchettan och blir överraskad över hur gott allt var.
Comment on this business

to add Skogsbrynet Restaurang map to your website;