facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skogslidens jordgubbar

Skogslidens jordgubbar

About

Vi, Hannah Mellblom och Rickard Hansson har jordgubbar på skogsliden. Försäljning kommer att ske på olika platser i tollarp samt självplockning på skogsliden. Öppettider kommer för självplockningen. Beställning kan du göra mellan 07:00-22:00

Story

Vi erbjuder självplockning innan och efter midsommar.

Vi levererar goda, färska jordgubbar till butiker runt om i Skåne.

Vi kommer även stå och sälja vid vägar, återkommer om vart.

Vi erbjuder även större beställningar till din fest,allt från bröllop till studentfest/skolavslutning.



"Pumpor i mängder i ladan, vardagar självbemanning och endast swishbetalning. Helgöppet i gårdsbutiken, från 8-9 oktober 11-16, och varje helg till slutet av oktober. Kolla instagram och fb så ser ni våra uppdateringar. Ladan är bredvid gårdsbutiken.Facebook: Skogslidens jordgubbar, inStagram: SkogslidensgardsbutikVi har öppet under sommarsäsong och hösten med fokus på glass,självplock och försäljning av jordgubbar, hallon,blåbär, blommor, grönsaker och pumpor. Vår gårdsbutik har vinterstängt. Följ oss på Facebook och instagram eftersom våra öppettider varierar. Varmt välkommen!"
Address: ilnestorpsv 115, 298 91 Tollarp
City: Tollarp
Zip Code: 298 91


Similar places near
Granbergs Biodling Granbergs Biodling 1 km Här kan du följa vår biodling och förädling av honung, bivax och det som hör biodling...
ICA Supermarket Tollarp ICA Supermarket Tollarp 2 km Stort sortiment i en liten by, fräscht inne i butiken och man kan även välja att själ...
Reviews
Hög mysfaktor, förbaskat gott o så trevlig personal perfekt paus på mc turen.
Detta ställe är vår familjs favorit. Så kul med självplock med lång säsong och supertrevliga ägare. Ottosglassen med våffla är given men nu även gott fika. Roliga grejer i shoppen delikatesser och bösndat pynt.
Vilket härligt ställe! Först självplock av jordgubbar, som för övrigt var riktigt, riktigt goda! Premiär av självplock för tvååringen och han godkände det verkligen. Sedan en fika som bestod av kaffe och våffla. Och vilken våffla med tillbehör. Mums! Hit kommer vi tillbaka.
Detta var den sämsta jordgubbsplockning jag varit på. Jättedåligt skött, det var både nässlor och nällor bland jordgubbarna. Såg knappt var man skulle gå, för gångarna var nästan övervuxna. Ni får nog tänka till om ni vill ha kvar era kunder.
Så fint ordnat o så trevligt folk o mycket bär! Jag kör hit alla år!
Självplockning av högsta kvalitet. Stora fina solmogna jordgubbar och dessutom till en billig peng. Ett fint fik med ett utbud som inte går av för hackor. Fin miljö och supertrevlig personal.
Väldigt mysig gårdsbutik som har något för alla Mycket god mjukglass och kulglass, och det gör sina egna våfflor, väldigt väldigt frasiga och fina!
Mycket bär, men väldigt mycket tistlar och ogräs också. Inte barnvänligt!
Mycket trevligt ställe med diverse gott Rekomenderas
Trevligt, mysigt ställe med duktiga medarbetare.
Comment on this business

to add Skogslidens jordgubbar map to your website;