facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skohus

About

Följare har alltid 5% rabbat. I butik eller webb butik. Rabatt kod skohus

Story

Vår affärsidé med Skohus är att sälja skor till bästa pris. Man ska alltid känna att man gör en bra affär när man handlar skor hos oss. Våra pålägg är 20-50 % lägre än våra konkurrenter. Detta möjliggörs i och med att vi säljer volymer och kan pressa ner våra inköpspriser. Vårat sortiment är väldigt brett, med skor till alla. Så kom in i butiken och ta en titt. Vi gör er inte besvikna!

Vi finns idag i Borlänge, Mora, Västerås Uppsala, Valbo, Umeå.
Är det något du undrar över?
Kontakta oss gärna på [email protected]
eller ring till din lokala butik.

Ange rabattkoden skohus i vår webbshop för 5% rabatt!



"Vår affärside med Skohus är att sälja skor med bra kvalité till bra priser och med en hög service nivå.Vi vill hela tiden ha ett sortiment som är brett med en blandning av märkesvaror och egna märken.Vi har skor för hela familjen.Vi är ett familjeföretag från Borlänge i Dalarna. Vi har funnits i över 30 år så det här med skor det kan vi!Vi köper också upp stora och små partier av skor där vi självklart ser till att affären blir god både för er och för oss. Om vi köper billigt ska även kunderna köpa billigt!Vi lyssnar hela tiden på våra kunder för att ha rätt skor i butiken. Vi är tillräckligt små för att kunna vara flexibla och tillräckligt stora för att göra bra affärer!"
Address: Borlänge. Mora. Valbo. Umeå. Västerås .Uppsala, 78170 Borlänge (commune)
Phone: 024317010
City: Borlänge
Zip Code: 78170


Similar places near
Hantverksbyn Borlänge Hantverksbyn Borlänge 525 meter Välkommen till lilla gemytliga Hantverksbyn i Borlänge. Här finns mycket fint att up...
Skon'sko Skon'sko 674 meter Snygga, Sköna och fotriktiga skor, sandaler och tofflor med bra kvalitet.
Reviews
Har inte vart dit än men ska åka dit senare bara kollat på nätet
Vilket trams att skylla på personalens säkerhet. Det skulle ju betyda att de näringsidkare, som godtar svenska kontanter, nonchalerar personalens säkerhet ? Dessutom.....Har man som näringsidkare medvetet valt bort de kunder, som betalar kontant. Då förlorar man pengar, vilket betyder att den kostnaden läggs på varornas pris. Med andra ord, tar Ni mer betalt än Ni skulle behöva göra.
Helt okej skor och fantastisk personal. Jag hade glömt hur man tolkar symbolerna för vilka material som använts till skorna och precis när jag är på väg att ge upp så kommer det en tjej med soligt leende och undrar om jag vill ha hjälp med något. Hon gav mig inte bara svar på vilka material skorna innehöll utan även en liten kurs i symboltydning. Helnöjd med mitt besök!
Billiga skor. Låg kvalitet. Men kan gör klipp ibland.
Många bra skor till bra priser
Det är fint skor finns där men inte alla samma kwalitet bara några är bra
Väldigt bra skor till bra pris. Trevlig personal
Bra service och bemötande. Betyget blir en fyra då priserna ibland kan vara för höga.
Köpte ett par skor för 500kr och sulan lossnade efter 2 dagar.
Jag vet inte riktigt vilken skoaffär det här är?
Comment on this business

to add Skohus map to your website;