facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skoogs Åkeri & Logistik AB

Skoogs Åkeri & Logistik AB

About

Skoogs Åkeri & Logistik är ett transport- och logistikföretag i Ängelholm.

Story

Skoogs Åkeri & Logistik AB har lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har ett strategiskt läge precis vid E6:an i Ängelholm. Vår vagnpark består av ett 40-tal ekipage, inklusive kranbilar.

Skoogs Åkeri är ett familjeföretag som startades 1967. I dag drivs företaget av andra generationen, syskonen Ingrid och Stefan Skoog, och omfattar 85 anställda.

Vi tror på personlig service och långvariga relationer med våra kunder. Vi har all personal, alla fordon och egna lagerlokaler inom företaget. Det innebär hög flexibilitet och snabba beslutsvägar, vilket gynnar dig som kund. Vi är en transportpartner som tror på service, och på att leverera i rätt tid, till rätt plats och till rätt pris.

Vi erbjuder även trucktjänster och tredjepartslogistik, och har en total kapacitet på 20.000m2 lageryta vid vår anläggning i Ängelholm. Skoogs Åkeri utför lagring av gods och tillhandahåller tull-, varm-, kall-, kyl- och fryslager. Vi tar emot, förvarar, paketerar och skickar ut gods av olika slag för våra kunder. Dessutom har vi plocklagertjänster, där vi bryter ner pallar och sammanställer blandade försändelser, helt anpassade efter dina önskemål.

Address: Transportgatan 13, 262 71 Ängelholm
Phone: 0431-44 38 00
es.irekasgooks@ofni
City: Ängelholm
Zip Code: 262 71


Opening Hours

Monday: 06:30 - 17:30
Tuesday: 06:30 - 17:30
Wednesday: 06:30 - 17:30
Thursday: 06:30 - 17:30
Friday: 06:30 - 17:30


related searches: Skoogs åkeri & logistik ab ängelholm review, Erlandssons Åkeri, Erlandssons Åkeri Eftr ab, Skoogs Åkeri lediga jobb
Similar places near
Fordonsmateriel AB - FOMA Fordonsmateriel AB - FOMA 371 meter Översatt av Google Bra personal på detta företag. Original Чудесный персонал на этой...
HNT Schakt & Transport HNT Schakt & Transport 1 km Instämmer på andra recensioner kör som biltjuvar, mycket aggressiva chaufförer oprovo...
Reviews
En av deras chaufförer frågade om han fick lasta om sin bil framför oss och det fick han. Han var mycket trevlig!
Leverera inte på grund av trasig lastbil. Ingen information, Ingen reserv plan, ingen lasta om eller ringa ett annat bolag för att få utt grejor som folk vänter på. Bara kom inte.
Mycket bra att backa till med släpet eftersom deras linjer är rätt målade, ovanligt i sammanhanget o därtill vänlig personal.
Ringer man dit.finns aldrig några problem dom bara fixar
Bra bemötande och problemlösning de fixar det mesta. Väldigt trevliga att jobba ihop med
Trevlig och hjälpsamma. Lätt att lasta. Bra hjälpmedel. Städat och trevlig lager. Bra bemötande
Mycket bra ställe för last och lossning
Väldig dålig bemötande av personalen
Stor lägerverksamhet i Ängelholm. Och åkeriverksamhet
Ok. Trevligt bemötande av personalen.
Comment on this business

to add Skoogs Åkeri & Logistik AB map to your website;