facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skottlandsresor

About

Upplev Skottlands underbara historia, whisky och natur.

Story

Skottlandsresor är ett företag som vill erbjuda sällskap en oförglömlig resa i Skottland tillsammans med en kunnig och inspirerande guide.

Vill du resa med dina vänner, släkt eller arbetskamrater? Vill ni ha en engagerad reseledare med er på hela resan som finns till hands dygnet runt? Vill ni, utan spåksvårigheter, uppleva ett land olikt alla andra och lära er intressanta, roliga och annorlunda fakta?

Är ni är en grupp med egna ideér eller ni kanske vill ha förslag på ett unikt upplägg? Hör av er till oss så kan vi skräddarsy en resa helt utifrån era önskemål och drömmar.

Även om man inte är ett sällskap, utan ensam eller ett par som vill prova på denna form av upplevelse, erbjuds resor under året. Ni reser då tillsammans med andra människor och får på detta sätt nya vänner på köpet. Dessa resor presenteras på sidan "Resor" med fast pris och fast utresedatum. Det är då först till kvarn som gäller...

Det har ingen betydelse från var i Sverige er resa startar. Vi kan hjälpa er att på ett enkelt sätt ta er till den flygplats som passar era önskemål eller möta upp er i Skottland efter att ni själva tagit hand om resan dit.

Products

Whiskyresor, rundresor, fiskeresor och jaktresor.

Address: 72134 Västerås
Phone: 021-4440082
es.rosersdnalttoks@ofni
City: Västerås
Zip Code: 72134


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 16:00
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 16:00
Friday: 10:00 - 16:00


related searches: Skottland 4 dagar, Resa till Edinburgh tips, Whiskyresa highland, Outlander rundtur, Turistinformation Skottland, Skotska västkusten, Whiskyresa Edinburgh, Outlander Skottland
Reviews
En toppenbra researrangör som gjorde mitt drömresmål till en oförglömlig resa. Jag rekommenderar dem och skulle gladeligen åka en gång till minst med dem
Proffsigt och seriöst. Jag åker gärna igen.
Kan varmt rekommendera en resa med detta företag! Fantastisk miljö och proffsigt arrangerat. Vi är mycket nöjda. Kommer tillbaka!
Riktigt bra guide och så himla vacker miljö!!
Välorganiserad resa med trevlig guide, roliga och informativa besök. Underbara människor på Islay och vacker miljö.
Den s.k. "Guiden" verkade inte förstå vad som förväntas av en guid.
Fantastisk guid!!
Comment on this business

to add Skottlandsresor map to your website;