facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skottvångs Gruva

Address: Skottvångs Gruva 647 92 Mariefred, 647 92 Gnesta
Phone: 015825900
City: Gnesta
Zip Code: 647 92



related searches: Rakstugan mariefred, Fasching Stockholm, Gruvor i Sverige, Sörmlandsleden
Similar places near
Skottvångs Grufva Skottvångs Grufva 8 meter Otroligt mysigt och värt att besöka om man har vägarna förbi, bra mat men barnen hade...
Björnlunda hembygdsgård Björnlunda hembygdsgård 13 km En vacker och välskött plats.VäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Reviews
Det mesta stängt vintertid, men fint och pitoreskt. En del natur att utforska, några insjöar fina promenadslingor, väl uppmärkta.
Jätte mysigt ställe med bastu och övernattning i tuga med servering och pupb kvällar på fredag från 16.00 till 20.00
Fin plats med många informationsskyltar som beskriver den tidigare gruvdriften. Finns även ett museum som jag inte besökte.
Mysigt, fantastisk mat som serveras covid-säkrat
Otroligt mysig miljö, fantastisk mat, trevlig personal. Extra plus för att de håller öppet under mellandagarna, när det mesta är stängt. Det är hit man ska på en lång promenad i skogen, avslutad med en god lunch. Vi fortsätter att återkomma.
Det är alltid kul att komma till gruvan. Och träffa folk man känner igen.
Längst in i skogen efter kringelikrokiga vägar ligger Skottvångs gruva. Restaurangen är så mysig och genuin. Härligt med en sprakande brasa i det novembergrå. Åt smörstekt gös och den smälte i munnen. Övriga i sällskapet också mycket nöjda. En plats att återkomma till.Pga. vädret tog vi bara en liten runda i skogen.
Fin promenad längs sörmlandsleden. Mycket lätt att vandra och fin natur.
Maten på restaurangen var verkligen bra. Väldigt mysig lokal också och sen trevlig personal på det. Kan inte bli annat än femma. Hit åker vi igen.
Comment on this business

to add Skottvångs Gruva map to your website;