facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skrädderi i Löttorp

Skrädderi i Löttorp
Address: Alvedsjövägen43, 38772 Löttorp
Phone: 46735677861
City: Löttorp
Zip Code: 38772


Reviews
En självklar affär i byn, härligt att ni öppnat igen efter vintern. Trevlig ägare, sommarpersonalen har inte kommit än men den brukar alltid vara trevlig så varför skulle den inte vara det i år
Butiken snäckan, här finns mycket som är det man behöver till mycket bra priser, det finns det man behöver för bad , samt kläder , hygien artiklar , till grillen , målarfärg och biltillbehör verktyg , flaggor , leksaker , godis presentartiklar ,utemöbler mm, värt ett besök , bra och hjälpsam personal .
Trevlig butik. Vänlig personal
Snyggt och rent Men fruktansvärt dyrt
Här har vi en riktigt bra butik. Mycket härliga fynd och riktigt bra godis utbud. Fanns exakt de man ville ha och lite till!
Underbar servixmce och kanon personal
Kul ställe m diverse saker. Mycket för oss campare och kläder godis mm
Snäckan är ett givet besök var gång man besök Norra delen av Öland. Tyvärr har klädessortimentet för herr/killar blivit obefintligt.
Ett fantastiskt ställe finns allt super trevlig personal . Man kan hyra cykel samtidigt köpa en vattenslang och jord köpa smycken och avsluta med ett par tofflor och en glass
Snäckan är ett varuhus med mycket billigt krafs som av nån anledning inte är speciell billigt. Man kan dock hitta lite udda och oväntade saker. Godiset som säljs är färskt och välsorterat.
Comment on this business

to add Skrädderi i Löttorp map to your website;