facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skulpturparken Kronovalls Vinslott

Skulpturparken Kronovalls Vinslott

About

Skulpturparken Kronovalls Vinslott startade sommaren 2015 och är en, under sommaren, återkommande skulpturpark öppen för allmänheten. Öppet 8/7-26/8 2018

Story

Skulpturparken Kronovalls Vinslott is a beautiful
place on Österlen, where you can have some food and look at the artexibitions outside in the park and inside in Spannstallet close to the castle. The art exhibitions opens this summer on the 9th of july 13.00.
It is free of charge and 22 artists will participate.

Address: Skåne Tranås, 27392 Skåne-Tranås, Skåne Län, Sweden
Phone: 46709922317
un.ivla@asil
City: Skåne-Tranås
Zip Code: 27392


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 20:00
Saturday: 11:00 - 20:00
Sunday: 11:00 - 20:00


related searches: kronovalls slott, kronovalls vinslott bröllop, kronovalls vinslott sommarpaket, kronovalls vinslott spöke, kronovalls vinslott erbjudande, kronovalls slott erbjudande, kronovalls slott skulpturpark, kronovall pizza öppettider
Reviews
Trevligt utflyktsmål, trevlig personal. God mat på slottet. Bra sängar. Fint inredda rum. Kan var lite kallt på vintern i rummen. Fina badrum, samt lättillgängliga även om badrum inte alltid finns i anslutning till rummet.
Vackert skånskt slott i fin omgivning!
Mycket fina promenadstråk runt ett fint slott. Det finns även en restaurang där man kan avnjuta en lunch eller en fika i denna vackra omgivning. Vi stannade inte för restaurangen så jag kan inte uttala mig om deras pizza mm.
Underbart ställe för återhämtning eller att fira på. Utsökt mat, bra service, otroligt fin miljö. Hit kommer vi garanterat igen!
Besökte Kronovall för Ulf Lundells konsert. Kan därför inte säga mer om slottet än att det ser riktigt fint ut utifrån om med fin miljö runt omkring. Konserten var mycket bra! Kanske får bli ett besök på själva slottet en annan gång?
Fantastisk miljö, historia och service och bemötande från personal. Maten var utsökt så även de specialkomponerade vinerna. Rekommenderas varmt!
I överlag så är upplevelsen positiv, Rummet vi fick var rätt tråkig och första anblicken fick mig att undra om jag kommit till något motell. Dörren till rummet var ganska lyhört. Wifit var rätt dåligt. Det positiva är att den tre rätters maten var gott och väldigt bra vin. Huvudrätten kanske kunde ha varit lite mera kolhydrater, det är nog första gången som jag fått mer kött än kolhydrater. Frukosten var väldigt begränsad utbud och bestod mest av bröd, filmjölk/yoghurt och ägg. Lite kallt men jag har full förståelse för situationen som ser ut just nu. Jättefint område men jag tror det lämpar sig i bättre årstider än februari. Toaletter: En gemensam toalett/badrum för 4 rum verkar lite litet dimensionerat.
Fint lite spöklikt slott på Österlen. Rummen är fina men det är en nackdel med badrum i korridoren. Maten och drycken är på topp och personalen är väldigt trevlig.
Mycket trevligt skånskt vinslott där vi ät en god och mycket vällagad utsökt 3 rätters middag Med vinpaket, även mycket bra alkoholfria viner. Samt övernattade i slottets mysiga rum. Till ett bra och prisvärt erbjudande under lågsäsong. Ett besök här kan rekommenderas.
Mycket trevligt mottagande med ett glas äppelmust. Väldigt god lunch i fin miljö!
Comment on this business

to add Skulpturparken Kronovalls Vinslott map to your website;