facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skuru Golvservice AB

Skuru Golvservice AB

About

Skuru Golvservice är ett familjeföretag som grundades 1980 av Hans Larsson. Sedan 1986 har familjen drivit företaget i aktiebolagsform.

Story

Alla typer av kunder finns representerade i vårt kundregister och merparten återfinns i Nacka och Värmdö. I vår butik erbjuds dessa ett brett urval av golv- och väggmaterial av olika slag. I syfte att ge kunderna idéer och möjlighet till helhetsintryck har ett tjugotal "miljöer" byggts upp. Butikens främsta syfte är att understödja vår entreprenadrörelse, som utgör huvuddelen av vår verksamhet. Målsättningen för våra entreprenader är "noll fel" och under senare år har vi arbetat mycket med kvalitetssäkring av företaget. Uppbyggnad av rutiner samt utbildning av personal har varit viktiga inslag i denna process. Vi är även auktoriserade medlemmar i GBR samt GVK. För att ytterligare understryka miljöfrågornas vikt har vi formulerat en miljöpolicy som idag styr vår verksamhet.

Address: Värmdövägen 643, 132 41 Nacka
Phone: 08-7471830
City: Nacka
Zip Code: 132 41



related searches: Skuru golvservice ab kakel, Skuru golvservice ab login
Similar places near
LAIAL AB LAIAL AB 3 km Ett företag med hjärta!
Reviews
Bra på att få fram vad du vill ha, lit omständliga i början
värdelöst, bad om hjälp i april/maj de sa att de tidigast kunde komma augusti, jag sa ok de har fortfarande inte hört av sig.... fick hjälp av ett företag i vallentuna...
Tack för ett utmärkt proffsigt arbete!
Nackas bästa golv företag. Jätte bra företag.
Bra service och tillmötesgående personal!
Comment on this business

to add Skuru Golvservice AB map to your website;