facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skurups Persiennservice AB

Skurups Persiennservice AB

About

Skurups Persiennservice AB
Markiser, persienner, solskyddsfilm, lameller, plisse'
m.m. Skurup, Ystad, Malmö, Lund med omnejd. skurupspersiennservice.com

Story

Vi är ett solskyddsföretag som verkat i Skurup med omnejd sedan 1974.
Vår filosofi är att det ska vara lätt att inreda sitt hem med solskyddsprodukter som håller högsta kvalitet till ett rimligt pris. Alla våra leverantörer är kända i branschen och vi sammarbetar sedan 25 år tillbaka, det borgar för hög kvalitet och trygghet för våra kunder.

Vi växer!
Fler hittar oss..
Vi jobbar ständigt med att förbättra oss och utöka vårt sortiment med nya produkter som våra kunder efterfrågar. Vårt geografiska arbetsområde har växt de senaste åren och vi levererar solskydd till b.l.a. Skurup, Ystad, malmö, Lund, Trelleborg m.f.l.
Vi är den lilla solskyddsleverantören som jobbar med snabba och flexibla lösningar där vi sätter kunden i focus. Vi levererar persienner, rullgardiner, effektrullgardiner, screen- inomhus & utomhus, markiser, plisse` och utför service på alla produkter som vi levererar.

STORT UTBUD
FÖR ALLA HEM
Det är inte lätt att bestämma vilket solskydd som passar in just i ditt hem.
Därför kommer vi och hjälper dig med detta. Du kan även låna varuprover av oss för att bestämma dig i lugn och ro. Vi har hundratals produktmodeller att välja mellan! Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden, allt för att vara säkra på att det är högsta kvalitet på våra produkter.



"Allt inom solskydd! Markiser, Kassettmarkiser, fönstermarkiser, pergola, persienn,plissé, rullgardin, screen, insektsnät, solfilm, frostad film, effektrullgardin, vävbyte, markiser i Ystad och Skurup"
Address: Örnvägen 12, 27433 Skurup
Phone: 0760440317
City: Skurup
Zip Code: 27433



related searches: pergolamarkiser pris, pergola markis pris
Similar places near
Arbeko Agneta Rundquist Bokföring o Ekonomi Arbeko Agneta Rundquist Bokföring o Ekonomi 257 meter Alltid tillgänglig och mycket trevlig.
Lindblad Reklam Lindblad Reklam 972 meter Bästa reklamfirman
Bilprovningen Bilprovningen 2 km Väldigt trevliga och snabba.
Reviews
Fantastisk snabb och bra hjälp jag fick när jag behövde byta lamellgardiner proffsigt och bra tack johan för hjälpen er kan man lita på
Vi anlitade Skurups Persiennservice när vi behövde nya rullgardiner till vårt hus. Mycket trevligt och proffsigt bemötande från Johan, och de nya rullgardinerna blev ett riktigt lyft. Rekommenderas varmt!
Super bra service! Bra rådgivning! Ett fint och bra arbete vid uppsättningen. Kan inte vara mer nöjd.
Mycket trevligt bemötande, service, rådgivning och genomförande av arbetet! Vi har anlitat Skurups Persiennservice för första gången när vi flyttade in i vårt nya hus. Nu, 5 år senare, när vi byggt uterum och behövde persienner så var Skurups Persiennservice ett självklart val. Rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande och proffsigt arbete. Vi kommer att rekommendera företaget och Johans pålitliga bokningar.
Det finns kundservice och sen finns det Kundservice! Från första konsultationsmöte till genomförande så har Skurups Persiennservice visat hur proffs arbetar. Lägg därtill mycket trevligt bemötande och snabba svar på ibland jobbiga frågor och man har en kund som kommer återkomma. Rekommenderars varmt!
Väldigt proffsigt bemötande av Johan. Grundlig genomgång av behovet utan stress och förhållandevis snabb leverans av markis i semestertider. Kan definitivt rekommendera Skurups Persiennservice.
Tack för ert fint utfört arbete. Bra service och bra kvalitet, väldigt nöjda.
Vi anlitade Skurups Persiennservice för montering av persienner i vår nya lägenhet. Gick väldigt fort från offert till färdigmonterade persinner. Vi är mycket nöjda med resultatet, priset och bemötandet! Rekommenderar varmt.
Comment on this business

to add Skurups Persiennservice AB map to your website;