facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skurups Skytteförening.

Skurups Skytteförening.

About

Vi har många olika alternativ för dig som gillar skytte. Luftgevärsskytte under Restaurang Rutger, Korthålls(50m) och Bana(300m) på vår stora skjutbana.

Story

Gillar du skyttesport? Är du aktiv skytt eller har varit är du välkommen till oss. Vi har luftgevärsskytte, bana och korthåll.
Luftgevärsskytte är bra att börja med som första kontakt med skytte och det kan ditt barn, barnbarn eller rent av du som vuxen börja med. Vi tillhandahåller utrustningen som krävs för att börja eller ta upp där du en gång slutade. Lämplig ålder att börja är ca 8-9 år. Elektronisk markering är under uppbyggnad och vi hoppas kunna erbjuda det fullt ut till årsskiftet 2014.
Korthållsskytte(50m) bedrivs från April t.om September på vår stora skjutbana strax utanför Skurup.Banorna har elektronisk markering från Norska Kongsberg. Även här kan vi bistå med nybörjarutrustning och gevär med kaliber 22Lr.
Bana eller som man benämnde det förr "mauser" har vi också på vår skjutbana. Där skjuter vi idag på 300m avstånd med elektronisk markering och är en av få banor idag som fortfarande får bedriva sin verksamhet utan bullerrestriktioner.

Address: Stora Totggatan 11, 27434 SKURUP, Skurup
City: Skurup



related searches: Trunnerups Skytteförening
Reviews
Mycket trevligt och välkommet bemötande, Superfin skjutbana med både korthåll och långhållsskytte.
Comment on this business

to add Skurups Skytteförening. map to your website;