facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skurups Sparbank

Skurups Sparbank

About

Vårt hjärta bankar för bygden

Story

Skurups Sparbank har varit navet för den lokala tillväxten i över 100 år genom att investera i och arbeta nära den lokala marknaden och våra kunder. Besluten tas nära kunden och grundas på erfarenhet och kunskap om lokala förutsättningar. Genom många samarbeten med skola, föreningsliv och näringsliv hjälper vi också till att skapa nya mötesplatser som kan bidra till nya affärer och mer tillväxt.

Facebook policy

Vi tillåter inte inlägg som bedöms som rasistiska och sexistiska, ej heller angrepp mot enskild person eller grupp, Vi ber dig även respektera inlägg från andra besökare. Bryter du mot reglerna, tar vi bort ditt inlägg och blockerar dig från vidare besök på vår sida.

Allt du skriver på Facebook är öppen information och kan läsas av andra människor. Tänk därför på vad du skriver så du inte avslöjar mer än du önskar.

Dina frågor besvaras av bankens medarbetare och identifieras med loggad profilbild och namn. Banken tar inte ansvar för inlägg som andra gör.

Du som ”gillar” vår Facebook-sida får våra inlägg direkt i din egen logg. Du kan naturligtvis alltid ”sluta gilla” sidan när du vill.

OBS!
Vi kommer aldrig att begära privata uppgifter som kontonummer eller kod – vare sig här på Facebook, via e-post eller via telefon. Säkerheten i bankens tjänster bygger på att bankens egna system håller reda på nödvändig information och att de hemliga koder eller lösenord som du använder endast är kända av dig. Det är alltså ologiskt att vi skulle fråga efter sådana uppgifter.



"För information om öppettider se vår hemsida eller kontakta banken på telefon 0411-536700."
Address: Stortorget 9, SE-274 34 Skurup
Phone: 0411-53 67 00
City: Skurup
Zip Code: SE-274 34



related searches: skurups sparbank öppettider, skurups sparbank app, skurups sparbank clearingnummer, skurups sparbank vd, skurups sparbank logga in, skurups sparbank arena, skurups sparbank personal, sparbanken syd
Reviews
Sveriges absolut sämsta bank genom tiderna. Dom snor pengar, dom har snott hela min lön och vägrar betala tillbaka. Gör vad dom vill. Har anmält dom, och blir nu tvungen att lägga en till anmälan. SKAFFA INTE SKURUPS SPARBANK!!!
Skurups Sparbank får sämsta betyget. Ljuger och bedrar sina kunder. Lita inte på denna bank!
Har varit kund i över 40 år och har haft 4 olika företag genom åren och varit nöjd. Men dom sista 2-3 åren har varit rena katastrofen. Inte direkt hjälpsamma och återkopplar inte. Kommer byta bank.
Jag har alltid varit nöjd med servicen här, men igår behövde jag hjälp av kundtjänst. Det fanns EN handläggare och många i kö. En kvinna hade väntat en timme på sin tur och gick iväg utan att ha fått hjälp. Flera andra gick också. Har förståelse för att det är semestertider och det var mitt under lunchen, men era kunder har kanske också lunchpaus från sina jobb och behöver service. Efter en stund kom en andra handläggare och det började röra på sig i kön. Det är viktigt att fler handläggare kan kallas in till kundtjänst om ett ärende med en kund tar lång tid.
Hade kontakt med dem idag och blev bemött både trevligt och professionellt. Inget allvarligt ärende i sig, skulle bara beställa ett nytt Mastercard men som sagt smidigt och ganska kort väntetid.
Bra bemötande, kanon service
Dom verkar inte vilja arbeta och hör inte av sig när man pratat med dom. Efter 2 försök så tog jag en annan bank som fixa allt direkt.
Sämsta bemötsndet jag någonsin fått. 30 år som kund, men det räknas tydligen inte. Flyttade över till Handelsbanken, vilken skillnad! Proffsiga och kunniga!
Sämsta banken vi har stött på.
Väldigt tråkig ton över telefon, och lät besvärad över att man ringde. Kommer byta bank snart
Comment on this business

to add Skurups Sparbank map to your website;