facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skyadventures.se

Skyadventures.se

About

Lär dig skärmflyga eller testa ett tandemflyg med oss i Kåseberga på Österlen.
Presentkort Tandemflyg, Prova På Dagar, Kurser, Resor., Speedriding, Minigliders.
Skyadventures startades 1988 och är originalet på Österlen med resor jorden runt

Story

Skyadventures startades 1988 och har sin butik på Österlen i Kåseberga ett stenkast ifrån flygningen.



"Paragliding school"
Address: Alesväg 5, 271 78 Kåseberga, Skåne Län, Sweden
Phone: Butik +46 411 527478
City: Kåseberga
Zip Code: 271 78


Opening Hours

Monday: 09:00 - 14:00
Tuesday: 09:00 - 14:00
Wednesday: 09:00 - 14:00
Thursday: 09:00 - 14:00
Friday: 09:00 - 14:00


related searches: skärmflygning kåseberga, paramotor pris, skärmflygning skåne, skärmflygning med motor, tandemflyg kåseberga, hang gliding skåne, paragliding utbildning, paraflygning
Reviews
Lyckades vara i Kåseberga när vindarna blåste fint och det var drop-in. Vilken fantastisk upplevelse! Tony som jag flög med var så omhändertagande, varm och rolig. Jag var ganska spänd och Tony förklarade, visade och såg till att jag slappnade av och kunde njuta. Så glad och tacksam att jag fått uppleva paragliding med dessa killar!
Gick min grundkurs under påsken och kan inte vara mer nöjd! Initialt fick man ett lite stressat och ostrukturerat intryck innan man insåg att det handlade om att få flyga så mycket som möjligt med bra förutsättningar. Praktik och teori varvas på ett väldigt bra sätt under hela kursen. Teorien vävdes in i de praktiska övningarna på ett mycket bra sätt. Första dagen fick vi Björn Hårdstedt, redaktör av boken Lär dig flyga skärm, som huvudinstruktör. Andra dagen hade vi Peter Persson och sista dagen Pierre Rosèn. Riktigt meriterade instruktörer med lång erfarenhet. Under alla tre dagarna hade vi även Peter Lord som assisterande och blivande instruktör. Peter delade med sig av sin 20 åriga erfarenhet på ett väldigt lugnt, metodiskt och pedagogiskt sätt. Ser fram emot att gå en hangkurs med honom när han är klar instruktör! Det man bör tänka på är att läsa så mycket teori som möjligt innan kursen för man är bra trött på kvällarna. Vill tacka alla instruktörer för tre fantastiska dagar!
Beställde mycket dyrt instrument på webshop. 4 dagar efter köpet ville dom höja priset med över tusen kronor och tvinga mig att köpa om produkten. Dom hävde köpet mot min vilja och vägrade skicka min produkt trots genomförd betalning och bekräftelse. Väldig oseriös! Rekommenderar att ALDRIG handla här!
Jag köpte ett tandemflyg i födelsedagspresent åt mig själv förra året men tyvärr var inte väderförhållandena så bra så mina bokningar blev inställda 3 gånger. Men presentkortet gäller ju i flera år och denna sommar gick det bra, och jag fick ett jättehärligt flyg tillsammans med en trygg och erfaren instruktör eller vad de kallas för. Fantastiskt kul!
Värdelöst att handa av dem på distans. De använder fraktbolag som bara levererar till dörren under arbetstid och utan någon som helst förvarning. Så va beredd att slösa minst en ledig dag från jobbet för att kunna ta emot paketen. Katastrof.
Vi bokade flygning för min sambo. Fick bekräftelse på morgonen och kommer hit. Går dit vi fick anvisning. Ingen där. Inget svar när vi ringde. Så jäkla dåligt. Vi vill ha våra pengar tillbaka.
Den där Pierre är en skön typ, som jag gärna fortsätter lära mig saker av. Kan han få elefanter i luften, så klarar han allt.
En mycket bra butik för skärmflyg och utbildning på området.
Har blivit inställt i sista minuten vid ett flertal tillfällen och ingen möjlighet att få pengarna tillbaka....
Oseriösa, säljer presentkort för att sedan gång på gång på gång ställa in
Comment on this business

to add Skyadventures.se map to your website;