facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skydive SYD

Skydive SYD

About

Skydive SYD hoppar fallskärm på Eslövs flygfält, strax utanför Eslöv. Närmare än så kan du inte hoppa fallskärm om du bor i Malmö, Lund eller sydvästra Sverige.

Story

Skydive SYD är en av de mest aktiva fallskärmsverksamheterna i Sverige. Vår historia går tillbaka ända sedan 80-talet och idag har vi en stor operativ verksamhet där vi utför flera tusentals fallskärmshopp per år. 2017 köpte vi in ett nyare större flygplan, en Cessna 208B Grand Caravan. Flygplanet är ett av de största i Sverige som används för fallskärmshoppning och tar totalt 18 hoppare + pilot.

Vi ligger i Eslöv – centralt i Skåne, med närhet till både Malmö (ca 30-35min), Lund (ca 20min), Helsingborg (ca 40min) och Köpenhamn (ca 1 timme).
Väljer ni att åka kollektivtrafik till Eslöv ligger flygfältet ca 5min med taxi från centralstationen.



"Skydive SYD - Skånes fallskärmscenter med närhet till Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn.Vi är störst på tandemhopp i södra Sverige och hoppar från ett av Sveriges största och modernaste hoppflygplan. Vi kan därmed hoppa med stora sällskap samtidigt."
Address: Eslövs flygfält, 24130 Eslöv
Phone: 0705 45 92 14
City: Eslöv
Zip Code: 24130


Reviews
Stort tack till en fantastisk upplevelse! Väldigt duktig instruktör Olof! Kändes tryggt hela vägen! Kunde inte bli bättre!
Härlig dag för vår son som kunde förverkliga sin önskan att hoppa fallskärm. Blev ett tandemhopp hos Skydive Syd. Kan varmt rekommendera att boka fallskärmshoppning via dem. Smidigt enkel bokning via hemsidan och bra bemötande på plats på flygfältet i Eslöv.
Fick ett tandemhopp i 50-årspresent. Det var inget jag hade önskat mig och var inte säker på att jag tänkte genomföra hoppet. Men väl där gick allt så snabbt och smidigt och plötsligt satt man fastspänd och på väg upp... Hoppade med Theo som var lugn och duktig på att distrahera vid rätt tillfälle. Tack för att du aldrig lät mig stressa upp mig. Det var sjukt häftigt upplevelse och jag kommer definitivt att göra om det!
Helt fantastiskt mycket kunniga instruktörer som berättade allt som skulle ske. Och säkerheten var helt fantastiskt de kollade flera gånger.
Fick detta i 30 års present och wow vilken upplevelse säger jag bara! Fantastiskt fina människor som jobbar hos er och även om man var nervös så fick man pepp och det kändes säkert hela vägen från start till landning! 5/5 tack för ett minne för livet /John
En riktig härlig upplevelse, man blev väl omhändertagen av personerna man skulle åka med.
Vilken fantastisk upplevelse. Min dotter fick detta i 20 års present. Det var jätte härliga personer som jobba där. Man blev så väl bemött där. Rekommenderar detta syället jätte mycket. Tack skydive SYD för att ni förgyllde denna upplevelsen.
Otroligt minne för livet! Jag gjorde mitt första fallskärmshopp hos Skydive och var väldigt nervös innan. Atmosfären på plats var väldigt välkomnande och trygg. Instruktören hade trevligt bemötande och man fick en trygg känsla av genomgångar och att utrustningen hela tiden checkades av. Det gick att köpa till filmning vilket jag är jätteglad att ha som minne. Jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen från början till slut. Vilka proffs! Lämnade flygfältet med ett stort leende på läpparna.
Kände mig trygg och säker trots att jag gjorde något så extremt som fallskärmshopp! Det är seriösa erfarna hoppare med god känsla av service och framför allt fick dem mig att bara tagga och känna glädje inför hoppet! Så kul!
Vilket häftig upplevelse. Kände mig trygg. Härliga trevliga människor Lyckorus. Kommer att hoppa igen. Tack för proffsigt omhändertagande
Comment on this business

to add Skydive SYD map to your website;