facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skypark Vaxholm

Skypark Vaxholm

About

Stockholms största och häftigaste äventyrspark för familjen och företaget

Story

Sport- och friluftsföretag



"Stockholms största äventyrsbana för familjer, skoklasser, företag, föreningar"
Address: Eriksö camping vaxholm, 185 39 Vaxholm
Phone: 0768520267
City: Vaxholm
Zip Code: 185 39


Similar places near
Vilda Outdoor Vilda Outdoor 3 km Hitta ditt eget äventyr med oss på Vilda Outdoor. Läs om alla våra spännande fjälltu...
Reviews
Riktig fullträff för barnbarnen 10 och 12 år. Bra genomgång och lagom med folk. Inga köer eller väntan.
Ni vi var där startade vi med ca 23 andra. Trodde det skulle bli kaos men allt flöt på perfekt. Efter en kort och bra introduktion gick alla ut till den vana de ville klättra i så det var ingen kö. 18 banor totalt. Från jättelätt till jättesvårt på 18 meters höjd. Den högsta banan var inte bara hög utan även fysiskt krävande. En bra sak var att säkerhetsbygeln bara kopplades på en gång vid varje bana. Har varit på andra banor då man behövt koppla loss och på vid varje hinder och då ha två byglar. Bra ich trevlig personal och vacker miljö gjorde också sitt till. Priset 395 kronor för 2 1/2 timme klättring flr en vuxen var klart prisvärt. Rekommenderas starkt!
Oj vilket härligt ställe, allt för barn till vuxna. Men ska barnen gå från grön till grön så krävs lite mod, för att gå på dingliga plankor på 5 meter är inte en självklarhet att man vågar oavsett ålder. Säkerhetslinan kändes säker och trygg. Tips, be om handskar eller ta med. Inte alls så farligt dyrt skulle jag säga, man hinner gå runt till de flesta banor på tiden man får. Tror det var 2,5 timmar. Vi kommer tillbaka.
Allt var bra, förutom att svarta banan stängde 40 min. innan tiden var ute. Bättre information om det skulle varit bra
Var här med med mitt barns klass. Klättrade inte själv men barnets betyg var 9/10 = 5 stjärnor här. Säkert, kul och nyttigt! Vi åker hit HELA familjen så snart vi kan. Bra bra!
Jag var där ock rekade med ett barnbarn och han tyckte det såg häftigt ut. Vi testar nästa gång. / P
Jättekul!! Kändes både utmanande och säkert på samma gång Vi hade en fantastisk dag på Skypark Waxholm
Sjukt rolig aktivitet som utmanade ens fysiska kapacitet och balansförmåga! Det va ännu roligare i större sällskap 5-10 då man kan dela upp sig i många olika banor med olika svårighetsgrader! Man får chansen att både klättra, balansera, samarbeta och åka linbana! Rekommenderar starkt om inte är för höjdrädd!
Väldigt bra höghöjdsbanor. Många olika alternativ som även den höjdrädde kan klara av.
Bra organiserat och trevlig personal. Kan verkligen rekommenderas.
Comment on this business

to add Skypark Vaxholm map to your website;