facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skytteholm

Skytteholm
Address: Skytteholm , Ekerö 178 90, AB, SE
Phone: +46 8 560 236 00
City: Ekerö
Zip Code: 178 90



related searches: Kolmilan, Skepparholmen Nacka, Krusenberg Herrgård
Similar places near
Rastaholms Värdshus Rastaholms Värdshus 2 km Fantastiskt läge med en av mälarens bästa utsikter från uteserveringen. Maten är helt...
Reviews
Otrevlig personal som inte lät oss sitta vid något annat bord än vad hon hade tänkt, trots överflöd av lediga platser i matsalen. Middagen som var den kvällen trodde vi skulle vara grillad mat med tillbehör, visade sig vara kall mat förberedd långt innan, smaklös och obegripligt låg kvalitet. Vi lovades kompensation i deras andra anläggning som de aldrig återkom med, trots att vi påtalade det två gånger! UNDVIK!
Fint beläget vid Mälaren vilket man drar stor nytta av. Dels med en badbrygga precis intill hotellet och med en paviljong en liten bit bort. Hela anläggningen tillhör hotellet så det är bara hotellets gäster som har denna tillgången. I paviljongen finns en bastu och två badtunnor. Vidare erbjuds två padelbanor man kan hyra och de lånar ut både rack och bollar. Rummen var ok, dock utan AC. Tänk på det om ni ska bo här under de varmaste dagarna. Välj i så fall ett rum på bottenvåningen i huvudbyggnaden! Mycket god och trevlig grillbuffe till middag, det fanns något för alla smaker och ett gott vin till satte verkligen guldkant på middagen. Tyvärr har matsalen just en känsla av matsal, kanske pga valet av innertak. Men det är dom enda nackdelarna, därav en stark 4a. Servicen är fenomenal och det finns en fin skogaslinga för den hurtige och 5 min till första tee på Mälarö GK.
Ett fantastiskt ställe för både konferens och privat rekreation. Köket är topnotch Mycket trevlig och serviceminded personal. Återvänder mer än gärna. Rum: 5/5
Iskallt i vattnet, kan inte varit 32 grader. Även kallt i badtunnan som låg en bra bit bort.Tjänst: 1/5
Dålig service, dålig personal. Otrevliga och inte kompetenta. Rummen var fräscha iallafall.Rum: 5/5
Jätte otrevlig personal, och dåligt spa, alla pooler ligger 1 km ifrån varandra
Fantastisk plats! Efter år år väntan hade vi äntligen vårt bröllop här! Så vackert. Serviceinriktad personal och fantastisk hög kvalité på bröllopsmiddagen och vinerna. Finns inget negativt att säga
Ett ställe som har allt. Fantastisk omgivning, SPA/sjöbastu, aktiviteter och fina rum. Tyvärr levererar inte köket mat på samma nivå.
Vilket härligt ställe ute på Ekerö! 4 personer på dag-SPA inkl lunch. Start 10.30 avslut med lunch 13.30. UNDERBART! Härliga utrymmen, supermysigt bastuhus med badtunnor precis vid Mälaren med en sagolik utsikt. En utomhuspool, 38 grader, med tillhörande solbäddar precis utanför hotellet och en relaxavdelning med en avslappnande inramning i samma hus. Fina promenadstråk, padel och golf i anslutning till anläggningen. Vi åt en bra och god lunch. Jag kommer tillbaka och då kommer vi sova över.
Jättegod mat och bra service. Nästa gång vill vi hyra större rum. Vi hade hunden med oss och då kanske det inte finns större rum? Det får vi undersöka. Skönt läge då det var vid vägens ände, alltså inte någon trafik. Ligger vackert vid sjön.
Comment on this business

to add Skytteholm map to your website;