facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Slävik, Nävekärr

Address: 454 95 Lysekil
City: Lysekil
Zip Code: 454 95



related searches: Härnäset karta, Fågelviken Härnäset, Näverkärr
Similar places near
Stångehuvud Stångehuvud 9 km Salta bad, karga klippor, 29 grader varmt och en bedövande utsikt. Ta dig ut till det...
Reviews
Underbar slinga genom reservatet. P-plats i direkt anslutning till den blåmarkerade leden. Vi rastade vid stranden mellan Yttre och Inre Sköllbergsvik, som har en särskild informationstavla om det gamla fiskeläget Skioldenborg från slutet av 1500-talet. Verkligen omväxlande vandring som både erbjuder havskontakt, ängsmarker, skog och historia. Informationstavlan med historien om gården Näverkärr är väl värd att studera. Vandringsslingan är 4 km och klassad som lätt. De senare kan nog diskuteras för lite lättare klättring erbjuds allt, dock utan att kvala in som strapatsrik.
Fantastiskt vackert. Spännande natur. Dock är slingan man kan gå runt väldigt kuperad hoppa på stenar, kryssar mellan komockor, klippor, blött och lerigt på sina ställen.
Perfekt rundslinga. Passa på att gå genom skogen tillbaka till parkeringen. De höga träden och förkastningen ger en magisk känsla. En lagom slinga för hela familjen. Finns färdiga grillplatser vid havet.
Jätte fin natur, men stiftelsen som har vägen tillåter ingen att ens köra in och lasta av sin packning…. Man måste gå genom en snårtät skog för att komma fram fast det finns en bred fin grusväg som är mycket närmre…….
Vackra lövskogar och härliga bohusklippor, men tyvärr extrema mängder koskit på stigarna i reservatet.
Vackert, omväxlande i kombination med intressant kulturhistoria. Fint markerade vandringsleder.
Vackert och lättpromenerat område med fina badmöjligheter. Karlsviken var väldigt välbesökt av båtsr, så vi strövade till en vik söder om Vikenberget som vi hade för oss själva. Rekomenderar stigen norrut från Karlsviken över berget upp mot stenbrottet. Mycket vackert!
Mycket vacker natur och gammalt odlingslandskap. Perfekt strövområde med flera fina stigar. Naturvårdsverkets tavlor finns utplacerade på flera ställen. Tänk på och följ reglerna som står på tavlorna. Vikarna i södra delen är utmärkta och populära ankringsvikar för båtar.
Vacker natur men kräver god kondition och bra kängor! Inte barnvagn vänligt ...
Fint rösad led. Inget för mindre barn att gå. Mycket vackert
Comment on this business

to add Slävik, Nävekärr map to your website;