facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Slagstabadet

Slagstabadet

About

Grill och glassförsäljning - hamburgare, korv, Sia glass
Båtuthyrning - trampbåt, kanoter, roddbåt
Minigolf 18 hål
Beach Volley - gratis
Fotbollsplan - 7 manna - gratis
Bastu med dusch och omklädningsrum - gratis
Lekplats för de yngsta - gratis



"Slagstabadet ligger vid Mälaren och fick nyligen en rejäl upprustning. Nya bryggor, nytt utegym, ny beachvolleyplan samt från sommaren 2023 en "riktig" beachsoccerplan och nya grillar. Även sandstranden och botten har rustats upp och belysning och skyltning har förstärkts. Här finns toalett, minigolf, servering och kiosk. telefon till kiosken 073-9581180. Kiosk och omklädnad/toalett öppet sommartid 10-18 om det inte regnar. Undersommarperioden finns även badvärdar på plats samt att det ordnas simskola. Läs mer på Botkyrka hemsida badhus.Öppettider avser café och omklädningsrum."
Address: slagstavägen 1, Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-53175460
City: Norsborg



related searches: Botkyrka kommun
Similar places near
Kärsby Kärsby 182 km
Reviews
Bra ställe. Vattnet är relativt rent. Finns parkour på vattnet. Bra restaurang. Kunde inte hitta grillplats. Vet inte om man får grilla där. Finns cafe och toaletter. Fotbollsplan och vollebollplan finns också.
Fin plats. Toaletterna rena när jag kom dit.
En härlig badplats med stora gräsmattor. Har badbrygga och rullstols anpassad brygga ner till vattnet. Fräscha toaletter och omklädningsrum . Liten lekplats till barnen och kiosk som även har mat.
Toppenställe! Mycket plats, utegym finns, lekplats likaså, stor brygga och bra parkering.
Helt ok strand med bra lekmöjligheter för barn såsom gungor och lite att klättra i. Folk höll bra avstånd, någon spelade lite musik och det var nice. Trist med alla fimpar som vissa spred omkring sej, eller massa fröskal som kastades efter att dom varit i munnen på folk var ju väldigt otrevligt. samma tjejer Finns kiosk, var inte dit men det finns. Sanden och botten borde göras något åt då det var väldigt stenig. Så 3 av 5 blir mitt betyg.
Fin badplats med utsikt till Ekerö. Finns mycket för barn fotbollsblan gym lekplats bangolf. Sandstrand och gräsytor. Handikapanpassad toaletter dusch och omklädningsrum. Kiosk. Badvärdar och bilvakter under högsäsong. En plats att värna om.
Rent och fint, bra lekplats för barnen. Nya bryggor. Tyvärr använder många inte soptunnorna utan lämnar skräpet på backenToaletterna smutsiga, de bör städas flera ggr/dag när det är många badgäster.
Inte så bra städat på stranden trasiga bryggor
Ok om man vill pensionärsmotionera för Rehab. 22 grader är för kallt - för mig. En extra stjärna för att små ungar - tonåringar inte irriterar; för tråkigt antar jag. Hade behövt varmare vatten och att kunna plocka fram sitt inre barn nu när alla är utflugna. Motsägelwefullt? Visst, men det är ju faktiskt hela livet.
Mycket fint och upprustat bad. Kiosk med bra öppettider, fin brygga med simbanor, stora gräsytor, fin sandstrand. Här finns även trampbåt att hyra.
Comment on this business

to add Slagstabadet map to your website;