facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Slaktaren

Slaktaren
"Á la carte: Mån-Sön 17:00-sentLunch: Mån-Fre 11:00-1500 lör,sön 14:30Butik: Mån-Sön 10:00-18:00"
Address: Seglaregatan 2b 23431 , Lomma 234 31, M, SE
Phone: +46 40 41 03 31
City: Lomma
Zip Code: 234 31



related searches: Slaktaren Lomma, La Greppia, Alnarp 9, Lomma Krogen, Bjärred Station, La Greppia Lomma, The place Lomma, Fiskboden Lomma
Reviews
Råbiff med rostad bovete var bland den bästa jag ätit. Ända sorgen var att jag inte hade plats i magen för att prova en förrätt till som efterrätt. Mysig uteservering på torg med värmare.
Trevligt läge mitt i Lomma. Vi beställde dovhjort som var 5/5, smakerna fantastiska och perfekt tillagad. Såg fram emot burgaren men den va väl tillagad och kom ut torr och smulig. God dipp och helt ok pommes. Efterrätten bakad ost var mer fokus på mackan än osten, hade gärna haft mer ost och mindre macka. Creme bruleen hade varit godare med mer vaniljsmak, men bra crisp.
Mycket gott kött och sås. Tyvärr helt överkokt broccoli och ris. Kommer besöka igen för att utvärdera en gång till.
Mycket bra lunch! Skulle gärna komma tillbaka igen på kvällsmenyn. Det går även att köpa mid sig matlådor och fina styckdetaljer. Betalar gärna 119:- för en lunch om den håller den nivån.
Slaktaren i Lomma har en väldigt ljus och fin lokal med stora fönster längs ena långväggen. I denna mysiga miljö serveras diverse kötträtter av hög kvalitet. Söndagens lunchburgare med pommes frites motiverar definitivt en utflykt till Lomma. På kvällen förvandlas lokalen till grillrestaurant. Utbudet av öl är rikligt och innehåller bland annat Münchner Hell som passar utmärkt till rejäla köttbitar. På sommaren finns en stor uteserveringen som ytterligare höjer mysfaktorn.
Många gäster vid lunchtid vilket innebär en alldeles för hög ljudnivå. Lite trångt var det också. Men allt detta beror förmodligen på att maten är förbaskat godMat: 4/5
Mycket god mat och härlig atmosfär!Alltid mycket folk så detta gänget är populärt! Kommer hit fler gånger!
Otroligt gott! Bästa råbiffen till förrätt. Följt av en hängmörad clubstek på 500gr. Väl värt ett besök och värt varenda krona det kostade.
Utan tvekan bästa restaurangen i Lomma, finns nog ingen som på riktigt kan konkurrera. Höjdpunkten är alltid brödet.Mat: 5/5
Har ätit räksallad på Slaktarn tidigare och minns att den var väldigt god och rikligt med räkor. Besökte restaurangen idag 13/7 och blev tyvärr väldigt besviken eftersom det var minimalt med räkor men väldigt mycket tomater. Påpekade för en i personalen som var mycket vänlig och erbjöd mig att få mer räkor men eftersom jag redan hunnit till kaffet så avböjde jag. Lovar att prova igen och hoppas att det bara var engångs företeelse.
Comment on this business

Directions to Slaktaren with public transportation


Lomma busstation 50 meters
139
Lomma station 210 meters
132
139
1434
1435
1436
1437
1438
1439
1440
1441
Pågatågen
Lomma Storgatan 230 meters
139

to add Slaktaren map to your website;