facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for slimfood

slimfood
Address: Västra KÖPMANSGATAN 14 , Stenungsund 444 30, O, SE
City: Stenungsund
Zip Code: 444 30



related searches: Slimfood menu, Subalansuotas maistas i namus, Maisto prenumerata vilnius, Sveikas maistas i namus, Maisto rinkiniai i namus kaunas, Sveikas maistas i namus klaipeda, Subalansuotas maistas i namus kaune, Subalansuotas maistas i namus siauliai
Reviews
Maten ok oftast fräscha grönsaker men den utländska lilla tjejen otrevlig den 2a tjejen jättetrevlig o seviceminded. Vore trevligt om ägarna hade mer ögonkontakt o intresse av kunden oftare Vegetariska alternativ: Oftast bra grönsaker men har hänt att morötter varit beska..pastan torr sallad osv.torr men få ggr.på 2 år
Helt ok sushi, lite svårt med någon personkontakt.
Bemötandet var inte bra och maten kändes inte fräsch.
Svårt att ge ett betyg då personalen ignorerar ögonkontakt med kunderna, tar inte beställningar och istället förbereder mat till kylen på löpande band.
Mycket gott att välja på. Deras olika bowls är fantastiska!
Helt ok va lite bättre förr
Alltid kvalité på sushin. Deras poke Bowl är fantastisk! Vegetariska alternativ: Finns vegetarisk sushi. Samt en stor salladsbar. Parkering: Parkeringen sker på torget där det alltid finns plats. Tillgänglighet för rullstol: Slim Good ligger i en på torget och har bra tillgänglighet Specialkost: Personal lyssnar på era önskemål och alternativ finns.
Bästa sushi stället! Grymma poke bowls med fräscha ingredienser och rikligt tilltaget. Har även sallader för de som önskar. Kan varmt rekommendera ett besök här!
Den absolut sämsta sushin jag ätit. Riset trillade isär och var dåligt kokt. Topping som lax och räka smakade inte fräscht. Vill inte ens ge en stjärna utan gärna -1 istället.
Stort utbud av sushi och sallader. Vi äter ofta sushi och den har god kvalitet, är fräsch och smakar bra. Ett stam-ställe då vi besöker Stenungstorg.
Comment on this business

to add slimfood map to your website;