facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Slöinge Pizzeria

Slöinge Pizzeria
Address: Järnvägsgatan 5, 31168 Slöinge
Phone: 034640990
City: Slöinge
Zip Code: 31168



related searches:
Similar places near
Slöinge Pizzeria Slöinge Pizzeria 15 meter Goda stora pizzor. Bara ätit några gånger när vi har varit i trakterna, men varit jät...
Reviews
Fick väldigt bra bemötande , såg väldigt fräscht ut , mycket att välja på att äta , jag valde pizza denna gång, den var väldigt god och pizza salladen var smakrik . Jag kommer att beställa fler gånger.Mat: 5/5
Fint och mysigt litet ställe, god pizza men något dyrt.Mat: 4/5
Goda stora pizzor. Bara ätit några gånger när vi har varit i trakterna, men varit jättegoda dessa gånger. Verkar vara bra råvaror. Trevlig personal. Rekommenderar den. Också bra gluten fria pizzor med vegan ost.
Godaste pizzan jag ätit på flera år.. Ville ta med mig pizzerian till dit jag bor.. Kommer aldrig köpa nån annanstans än här när jag är nere igen sen.. Tunn krispig botten, lagom med fyllning.. Och jag brukar be om extra ost men får aldrig det annars, här fi k jag till och med extra mozzarellaost 5 av 5 möjliga.. Parkering: Gott om plats för att parkera..
Bad om ost i kanten, erbjöd mig betala 50 kr extra bara för det. Men det gick inte. Tydligen för svårt...
Ok men, för tunn botten på pizzan
Otroligt trevlig personal och bemötande. Och så gott som det kan bli.fem stjärnor
Slöinge pizzeria med ny ägare bakar riktigt goda pizzor, och servicen och bemötande är helt suveränt så därför blir det pizza därifrån ganska ofta. Tack!
Pizzorna är riktigt fina och väldigt trevlig ägare och fru som gör att man känner sig välkommen.
Goda pizzor. Men inget vidare "Corona tänk". Besticken står med "ätsidan" upp, ingen handsprit, ingen tvål och torkpapper på toan. Inga alkoholrättigheter med den nya ägaren. Men trevlig personal!
Comment on this business

to add Slöinge Pizzeria map to your website;