facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Slottets Café och Restaurang

Address: Nääs Allé , Floda 448 92, O, SE
Phone: +46 302 378 10
City: Floda
Zip Code: 448 92



related searches: Selma Spa restaurang, Broby Gästgivaregård, Karamellan
Similar places near
Dmj Catering Dmj Catering 135 meter
Malkam Pizzeria Malkam Pizzeria 2 km God pizza men inget utöver det vanliga. Finns glutenfri bottnen till pizza dessutom. ...
jernbruket jernbruket 3 km Mycket trevligt ställe med hantverksmat, supergoda hamburgare, Kan verkligen rekommen...
Öijared Konferens & Golfrestaurang Öijared Konferens & Golfrestaurang 4 km Väldigt fint ställe mitt ute i ingenstans. Bra lösning för rum med flera sängar för b...
Mbf Restauranger Mbf Restauranger 4 km Mycket trevligt ställe med hantverksmat, supergoda hamburgare, Kan verkligen rekommen...
Lustgårdens Pönkun Lustgårdens Pönkun 329 km Mina barns favoritställe! Jag åt stekt ris med räkor senast och det var väldigt gott....
Reviews
5 Stjärnor: Nääs Slottscafé "anordnar" även bröllop på några av Nääs faciliteter och vårat bröllop var helt magiskt & vi kommer minnas och glädjas åt denna dag för alltid, stort tack till Heidi & Vaun på slottscaféet samt personal. Tack för att ni skapar möjligheten att också vi nu kunnat ha ett fantastiskt bröllop med mat i världsklass & Vänhem som är så fin. Stort stort Tack!
Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt bröllop på Vänhem! Maten var suverän och personalen likaså med fantastiska Heidi i spetsen! Ett stort tack till Vaun och Heidi för att ni varit så flexibla, tillmötesgående och hjälpsamma!
Vi fick en härlig bröllopsmiddag med anpassat menyval för allergiker, fin service i en härlig lokal. Stort tack!
Varnar för att bilden av sommarbuffén på hemsidan är missvisande. Det ända vegetariska alternativet var en lasagne al bamba på vad som verkade vara tärnade morötter och majs från frysdisken. Det fanns visserligen både kokt och grillad potatis. Salladen var fräsch men undermålig. Bra surdegsbröd. Svärfar åt tolv korvar så kanske något för köttätare. Parkering: Dyr avgift. Tillgänglighet för rullstol: Grusad uteservering. Så kan vara bökigt att ta sej fram. Trappsteg. Såg ingen ramp men frågade inte heller.
NÄÄS SLOTTSKAFÉ & RESTAURANG Nääs Slottskafé & Restaurang ligger i det gamla stallet ett stenkast ifrån slottet. Vi arbetar med högkvalitativa råvaror och ett grönt tänk. För oss är det viktigt att ge våra gäster en genuin smakupplevelse och därför använder vi oss av ekologiska och närodlade råvaror och produkter. Kaffet är alltid nymalet, ekologiskt och fairtrademärkt.
BRA!!! Härlig och anrik miljö och med möjlighet att sitta ute, eller inne. Gott kaffebröd och smakrikt kaffe, där smaken satt i en bra stund! Fin "övrig" omgivning med själva Nääs slott också, med mera och närhet till sjön Sävelången!
Till prislappen av 169kr fick man en knappt halv portion torskrygg med tre små potatisar och knappt någon sås. Barnen fick köttbullar som var hårda troligen gamla och inte gick att äta. Min son älskar köttbullar men dessa lämnade han kvar på tallriken. Rekommenderas ej!!!
Som alltid bra. Denna gång endast fika med istället,/skinksmörgås. Mycket än vad första anblicken gav vid servering. Fantastiskt surdegsbröd med ost/skinka, sallad och tomat. Skinkan däremot med sämre kvalitet.
Tyvärr ett riktigt bottennapp. Förväntade mig en god vällagad lunch efter att ha betalat 199:- men fick in en fiskgryta på fryst fisk med bismak & en hummersås som smakade som öppnad från en fiskbulleburk. Lämnade maten....
Hade förväntat oss någon lyxig macka typ räk, men fanns inte mycket att välja på . Tårtan vi fick var tagen ur frysen o inte helt tinad!
Comment on this business

to add Slottets Café och Restaurang map to your website;