facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Slottstudion Fotograf Jenny Puronne

About

Specialist på baby, barn och familjeporträtt.
Internationellt prisbelönt fotografmästare.
Gesällbrev och Mästarbrev.



"Fotograf som skapar bilder både som minnen och konst. Lång erfarenhet av att fotografera barn och porträtt och fånga känslor. En härlig upplevelse och minne för livet som består i vackra bilder att hänga på väggarna eller använda i företaget.ID-kortsfotografering. Bilder för körkort, färdtjänst och ID samt pass ej SverigeFineart och konstbilderKreativa porträttFotokurser och utbildningar"
Address: Strandallén 4, 135 61 Tyresö Strand, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0761777070
City: Tyresö strand
Zip Code: 135 61



related searches: Lisa fotograf Stockholm, Fotograf Haninge
Reviews
Jenny har både den fantastiska känslan för en bra bild, även gott handlag med små barn och är otrolig i sitt skapade med datorn som hjälp för de som vill ha en unik och annorlunda bild. Kan ge de varmaste rekommendationer. /Susanna
Så otroligt glad att vi valde att boka en familjefotografering och sagofotografering med Jenny i Thailand! Vi hade en så härlig stund på stranden tillsammans och Jenny fick oss alla att känna oss bekväma framför kameran. Vackra bilder - rekommenderar varmt!
Fantastiskt duktig fotograf och fotografisk konstnär! Utbildar även inom fotografi. Rekommenderas verkligen.
Jennys bilder och skapelser är i en klass för sig , hon tog bilder på mig och min och min sambo som jag är så otroligt nöjd med ..
Mycket nöjd med fotograferingen av min dotter och mig!
Otroligt duktig både med kameran samt att instruera modellen. Rekommenderas varmt. På bilderna hålls en kurs i ljussättning med Jenny som instruktör.
Det började med bröllopsfotografering. Bilderna blev fantastiska så när vi fick barn använde vi Jennys tjänster igen. Våra barn fick en rolig lekstund som resulterade i bilder där Jenny fångat de mest fantastiska ögonblicken av våra barn. Vi kommer definitivt fortsätta att använda oss av Jenny fler gånger.
I femton år snart har Jenny varit vår familjefotograf och även gjort bilder till våra verksamheter i form av profilbilder till hemsidor os v. Vi är mer än nöjda både med kreativitet, flexibilitet, kvalitet och pris. rekommenderar Jenny varmt!
Comment on this business

to add Slottstudion Fotograf Jenny Puronne map to your website;