facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smådalarö Gård

Address: Smådalarö, 137 70 Dalarö
Phone: 08-501 551 00
City: Dalarö
Zip Code: 137 70



related searches: Smådalarö Gård rabattkod, smådalarö gård ab, 137 70 dalarö, Yasuragi, Sturebadet, Steam Hotel, Grand Hotel Saltsjöbaden, Skepparholmen, Djurönäset
Reviews
Toppenupplevelse. Fräscht och modernt restaurerat men med kvarvarande äldre känsla. Enda svagheten var rummen. Väl genomtänkta men ej helt funktionella. Saknade garderob, trasig lampa och icke-fungerande chrome-cast. Utmärkt restaurang. Fin blandning av rätter och ej heller översvällande utbud. Välparad vinlista. Väl tillagat. Liknande lämpligt aktivitetsutbud. Spa-delen var även denna väl avvägd med utbud av pool inne och ute samt bastu. Hade gärna sett ett av de två torra bastualternativen var ännu varmare. Överlag väl värt ett besök!
Besökte Smådalarö Gård för hotell, spa och middag. Tyvärr en besvikelse. Vid incheckning möttes vi av en väldigt rörig personal som tog god tid på sig att hitta bokningen och ge ut nyckelkort. Vi började med att besöka det sk välutrustade gymmet men vände i dörren då vi såg att det bestod av yogamattor och löpband. Inga skivstänger eller vikter för styrketräning. Väl tillbaka vid rummet fungerade inte nyckelkortet så vi fick gå till receptionen som trots att vi checkade in för 30 minuter sedan verkade ha stora problem att hitta vårt rum i systemet och göra nya nycklar. Rummet var slitet och badrummet så litet att inte ens en necessär kunde få plats vid handfatet. Nu som en studentlägenhet. När det var dags för spa var det knökfullt och högljutt. Efter 2 timmar lugnade det ner sig och vi fick en riktigt trevlig timme på slutet. Saknade dock bubbelpool, kall pool och bastu med hög temp. Middagen höll hög kvalitet men sittningen tog över tre timmar för den trevliga personalen var så stressade och hade alldeles för många bord vardera. Frukosten var totalt kaos. Vi hade tidsbokning men det var tydligt att det inte efterföljdes. Långa köer och högljutt. Maten var okej men inte mer. Vi hade bokat ett hundvänligt rum ”superior” för att ta med oss hund till vistelsen. Rummet kostade extra vid bokning. Vid utcheckning la de på ytterligare en avgift på 400:- för hund och det hade inte framkommit någonstans vid bokningen. Vi hade ju redan bokat och betalat extra för att ta med hund!? För många brister för att vi ska återvända till just detta hotell och spa. Trots det vackra läget och goda middagen. Rum: Slitna och i behov av renovering. Badrum likt en studentlägenhet.
Men herregud vilken "uppgradering". Smådalarö var bra förr också, med god mat i trevlig miljö. Men efter alla investeringar och bygge, alltså det har blivit så fint! Bra jobbat!Rum: 5/5
Rummet var inte riktigt det vi trodde att vi hade beställt. Balkong var fransk balkong, dvs inte en balkong. Maten till middag var fantastiskt bra. Vi fick vänta 10 min på hovmästaren för att få det förbokade bordet. Efter det var servicen bra. Frukost var inte fantastiskt, men bra. Spa avdelning till vår nöjdhet. Till och med vädret var bra
Maten var väldigt god! Trevlig personal i hotellet/baren och härlig inredning med många soffgrupper. Fanns mycket att göra med spel, shuffleboard och biljard inne, tennis, golf och paddel ute. Spat var fint men många la sina morgonrockar på stolar under hela vistelsen, utan att sitta där. Tråkigt också att några drack för mycket inne på spat och gapade. Saknade också en pool som var varmare.
Badanläggningen/Spa var fantastiskt fin. Mycket sköna utomhusbad  fina duschar och omklädningsrum. Mycket trevlig personal och mycket gott Riesling vitt vin. Dessa tre timmar gjorde valuta för kostnaden. Vi bodde fredag till lördag med två hundar i ett hundrum. Bra rum och fina sängar. Inget bekymmer med värmen. Tyvärr var restaurangen under ombyggnad, så det serverades buffé. Började med att hovmästaren meddelade att vi fick sitta max 1 timme och 45 minuter. Förstod sen varför, många gäster. Mycket goda ostron med såser, mycket goda musslor, men varmrätterna saknade smak. Rödingen ok men dess sås smaklös. Serverades ryggbiff och potatisgratäng. Ryggbiffen betydligt bättre lagad på Bilias lunchrestaurang. Så seg så fick lämna den med sin smaklösa potatisgratäng. Tog kycklingklubbor, men dessa var helt urtorkade och sega, så fick lämna dessa. Beställde in 2 olika sorters rödvin, men både hade rumstemperatur vilket inte är rätt. Ska vara 16-18 grader anser jag. Efterrätterna var gudomligt goda. Likaså morgonens frukost var mycket bra, med bl.a. äggröra och bacon, mycket gott. Personalen var mycket trevliga, men serverimgspersonalen vid buffén hade det inte lätt, så stressigt. Så, invänta att restaurangen öppnar om middagen och dess smaker är viktiga. Men är bad och spa viktigt  åk direkt. En riktig upplevelse. Fina promenadvägar med en 800 meter lång stenmur efter golfbanan som byggdes av militärer till arendatorn under 29 år från 1750 - 1779. En skön helg som 68 års present till mig.
Fint och mysigt spa men lite för kallt vatten och det drar ner betyget men där kommer vi gärna tillbaks till .Restaurangen och dess meny var under all kritik ! Märklig meny och tråkig personal som hänvisade till att han som gjort menyerna är ... Fransman ! Nåväl trist mat och faktiskt illa tillagat. Frukosten helt ok rummet är klassiskt konferensstandard .
Fantastisk personal, olika slags pooler dock inte jacuzzi, olika slags bastu och väldigt mysiga relaxområden, färsk frukt, tre olika slags vatten. Fina omklädningsrum med härliga spaprodukter. Det enda ”minuset” är otroligt osköna badtofflor som man gärna slipper.
Var här på ljuvlig spa med förfärlig mat 27/12 11:00 - 15:00. Som sagt spa-delen är superb. Undvik dock att äta i restaurangen. Vårt sällskap åt hamburgare, vegetarisk pasta och spetskål. Spetskålen var bra. Hamburgaren var hemsk. Köttet var överstekt med snustorrt kött, 4 små oskurna cocktailtomater, 2 salladsblad, lite sås, en ostbit, standard bröd och ingenting annat. Hur kan man misslyckas med en hamburgare? Pastan var gravt överkokt, dränkt i grädde med för mycket fond som effektivt dödade alla smaker av grönsaker. På riktigt den som lagade detta saknade all kärlek till mat. Vi var inte många som åt i restaurangen så stress förklarar inte detta. Jag hoppas verkligen att den som lagade detta får hjälp för något hemskare får man leta efter. Serveringspersonalen gjorde däremot ett utmärkt arbete så detta är uteslutande ett kockproblem.
Kanontrevligt hotell, mycket trevlig och mycket serviceinriktad personal. Vi fick mycket god och vällagad mat. Trevlig atmosfär till frukosten.Rum: 4/5
Comment on this business

to add Smådalarö Gård map to your website;