facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smådalarö Golf

Smådalarö Golf

About

En härlig skärgårdsbana med 9 utmanande hål.
Välkomna!

Story

Välkommen till Smådalarö Golf.
Banan är en omväxlande och teknisk intressant skogsbana med en mycket vacker layout. Ondulerade greener och vackra kuperade greenområden ger nya utmaningar för alla kategorier av spelare.

Address: smådalarö Gård, 137 70 Dalarö
Phone: 0850155100
City: Dalarö
Zip Code: 137 70


Reviews
Tyvärr saknade hotellet hiss, vilket skapade vissa bekymmer för en barnvagnsberoende familj. Det var fruktansvärt varmt på rummet, som var ganska slitet. Det saknades också förvaringsutrymmen, och de två galgarna som erbjöds var upptagna av badrockar. Sängarna var av enkla ikea-typer och inte särskilt bekväma. Ett kylskåp på rummet hade inte varit dumt. Standarden på vårt rum påminde sammanfattningsvis mer om ett bättre vandrarhem. Men allt annat var fantastiskt! Omgivningarna var storslagna, och att en varm julikväll avnjuta sin middag med utsikt över viken kommer jag kunna tänka tillbaka på i november, och därigenom ha lite lättare att uthärda kyla, mörker och snö. Mycket omsorg har lagts på miljöerna såväl inomhus som utomhus. Minns till exempel inte om jag någonsin imponerats av ett omklädningsrum tidigare. Maten var fantastisk och frukosten likaså. Vi provade både kött och fisk som köket hanterat galant. Oerhört tillmötesgående, trevlig och professionell personal. Den stress man ofta stöter på i liknande sammanhang, lyste åtminstone utåt sett, med sin frånvaro. Jag fick en känsla av att bolaget satsar på en god arbetsmiljö för sin personal och hoppas jag har rätt. Den samlade bedömningen är att fördelarna ovanligt nog vägde upp nackdelarna.
Otroligt mysigt hotell. Fantastiskt spa, så stort och underbart - tyckte verkligen om att det fanns flera bassänger vilket gjorde att det inte kändes fullt. Perfekt belägrat och älskar att man kan göra så mycket! Padel, yoga, kajak, tennis, golf osv. Gör det hela mer aktivt samtidigt som det är avkopplande. Vi hade rum med balkong med utsikt mot havsviken och det var helt perfekt. Finns ingen garderob men man har väl ändå inte överdrivet mycket packning med sig för 24h? Sängen var som en vanlig hotellsäng men kuddarna var extremt sköna! Rekommenderar att lägga en extra peng på rum med havsutsikt. Vädrar rummet också då det ej finns AC. Väldigt trevlig och behjälplig personal. Maten i restaurangen kan bli bättre. Lite väl dyrt för den maten man får. Tycker dem tänkt konstigt, om man beställer en toast skagen till förrätt - varför använda 1/3 av bröder och inte hela skivan? Tog ryggbiff med råstekt potatis, potatisen är friterade potatistärningar - de borde googla vad råstekt potatis faktiskt är. Blir ett OK inget mer. Frukostbuffén var mycket god. Kommer mer än gärna tillbaka hit igen för att uppleva spat, miljön och det mysiga rummet igen!! Men provar då hellre ut någon restaurang på Dalarö istället till middag.
Hotellet och spat i sig förtjänar 5 stjärnor, Trevlig personal, bra hotellrum, rent och snyggt med serviceinriktad personal. Men restaurangen var tyvärr under all kritik. Märkligt komponerade rätter, smaklöst och personalen som jobbade i restaurangen speglade inte alls den trevliga personalen vi mött tidigare under dagen i spat och övriga delar av hotellets lokaler. Vi blev serverade pommes som helt saknade färg och vi kunde redan innan vi smakade på det konstatera att de inte är riktigt tillagade. Vi fick nya som endast var snäppet bättre. Frukosten är inte heller någonting jag längtar tillbaka till. Vi ser fram mot att komma tillbaka men håller verkligen tummarna att det sker förändring kring restaurangdelen tills dess.
Plus & Minus: + Spaavdelningen är helt suverän och riktigt trevlig personal på anläggningen. Allt känns nyrenoverat och den äldre delen av hotellet har också sin charm. Fin uteplats för drinkar och utsikt över viken. Enkelt med parkering. - Sen till det tråkiga.. Tycker det är under all kritik att inte kunna erbjuda AC i rummet med tanken på prislappen. Utöver det så gick badrumsdörren nästan inte att öppna i rum 230, man fick slita upp den. Två saker som kostade mer än det smakade: Maten på hotellet och alkoholen på spa.
Nu har jag varit på plats två gånger det senaste året och upplevelsen har varit underbar båda gångerna. Från att man sätter fot innanför dörrarna är det total avkoppling tills man lämnar. Rent och fint i spa-avdelningen och väldigt lugnt då man delar upp tillträdet för besökarna. Vi kommer definitivt komma tillbaks för att få en avkoppling från vardagen.
Otrolig utsikt och omgivning, jättevackert! Servicen i restaurangen var tyvärr inte bra, de måste ha varit underbemannade. Vi höll på att missa konserten pga obefintlig service, vi fick vänta jättelänge på mat. Dock trevlig personal, och på det stora hela var det en fin vistelse.Rum: 4/5
Helt ok spa. Mysigt ställe och fin tanke. God mat och bra service. Dyr vistelse. Vi bokade deluxrum med havsutsikt då vi ville ha något lyxigare, men man såg knappt vattnet från balkongen. Spaanläggningen var fräsch men stort minus var att det inte fanns en enda riktigt varm pool. De varma poolerna var mer som ljummet vatten. Totalt va det ok och trevligt men vi kommer nog inte tillbaka hit
Väldigt trevlig personal. God mat. Fina rum. Sköna sängar o sängkläder. Fint område. Några minus: Dörren till toan i damernas omklädningsrum går i baklås. Handfatet fungerade ej. Duschen trasig. Kortet funkade att öppna andras skåp med... Högljutt på frukosten, Låset på toan i rummet fungerade ej, Lite osmakligt med jakttroféer som inredning.
Efter renoveringen är detta ett grymt ställe för både konferens och spa-helg. Alert service, fina miljöer, trevliga rum, bra mat och dryck och bra konferensmöjligheter. Dessutom relativt gott om gratis laddplatser för elbil, och gott om aktiviteter i närområdet. Imponerad!
En underbar helg. Sköna bad, vacker miljö och god mat. Mycket trevlig personal, i synnerhet serveringspersonalen visste vad service var. Hade varit smart att kunna blippa de drinkar man beställde i badet så man sluppit ta med betalkortet till badet. Badtofflorna var inte bekväma.
Comment on this business

to add Smådalarö Golf map to your website;