facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smådjurskliniken Askersund

"Välkommen till Smådjurskliniken i AskersundVi är den familjära veterinärkliniken som bemöter dig och dit djur med omsorg och empati redan vid vår första kontakt. Hos oss finner du en veterinär som du kan lita på till 100 procent.Veterinärvård för alla smådjurHär på Smådjurskliniken i Askersund tar vi emot alla mindre djur såsom hundar, katter, kaniner, marsvin och andra smådjur. Hos oss får ditt djur hjälp med allt från tandvård, förebyggande veterinärvård som exempelvis vaccinering, ID-märkning och hälsokontroll för försäkring och EU-pass till medicinska utredningar och dräktighet."
Address: Askersund
City: Askersund



related searches: Smådjurskliniken Hallsberg, Smådjurskliniken priser, Smådjurskliniken Hudiksvall öppettider, Smådjurskliniken Visby, Noza Smådjursklinik faktura, Veterinär Örebro, Ultraljud hund dräktig pris, Smådjurskliniken Örebro
Reviews
Eva är så bra! Jag känner mig alltid lugn och trygg med henne på mina besök med katterna och får alltid den hjälp som de har behövt ha!
Eva är så bra och man kan se hur mycket hon älskar djuren. Min lilla hund tycker inte om djurklinik men hon nådde honom bra så allt gick superbra.
Professionellt bemötande och handlag samt pedagogisk förklaring och fin service.
Mycket trevlig och kunnig personal!
Lugnt och harmonisk miljö. Trevligt bemötande
Tack för ett jätte lugnt och proffsigt bemötande för mig och Fixxa idag, under vår semester dag i Askersund.Jag är så tacksam!
Jättebra. Trevlig personal som kan sina grejer. Var där idag och fick min kanin kasstrerad. Nu är han hemma och tar igen sig och ser ut att må förhållandevis bra. Så känner mig helnöjd med besöket:-
Mycket trevligt bemötande
En av veterinärerna är verkligen guld värd och hjälpte mog genom tunga förlusten av min hund i år. Däremot när vi varit inne med kaniner har vi mött en ganska klumpig tant, som nu även senast klagade på vår 8 månaders bebis som inte hade blåa kläder på sig och därför blev "henuppfostrad". Kallade honom även för "den".. kommer tillbaka om vi får den snälla veterinären, annars bojkottar vi hädanefter.
Ingen reception, får väbta extremt längre än bestämda bokade tiden. Får inte sörja ifred vid sitt husdjur. Får tillbaka husdjuret i en kartong ingen trä urna?! Så obehagligt dryg var personalen när vi tillslut fick tag i någon för att be om att få hämta sitt husdjur. Kommer aldrig återvända hit.
Comment on this business

to add Smådjurskliniken Askersund map to your website;