facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smådjurskliniken i Hallsberg

Smådjurskliniken i Hallsberg
"Varmt välkommen till oss på Smådjurskliniken i Hallsberg - en privatägd djurklinik.Vi erbjuder dig och ditt djur veterinärvård i en lugn och trivsam miljö.Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg i både små och stora veterinärmedicinska frågor, och försöker alltid ge tid till frågor och funderingar.Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom smådjurssjukvård.På kliniken finns operation och tandavdelning samt labb, ultraljudsmaskin och digitalröntgen!Vi är bla specialiserade på allergi, hud och öronsjukdomar.Vi tar även emot akuta fall i mån av tid – ring oss först!Vi finns i Hallsberg på Kvarngatan 2 vid Bra & Begagnat.Lunchstängt 12-13Mejla gärna vid icke brådskande ärenden på:[email protected]"
Address: Kvarngatan 2, 69431 Hallsberg
Phone: 058214333
City: Hallsberg
Zip Code: 69431


Reviews
Vi går med vår griffon Abbe som gjort allergiutredning. Så fin och hjälpsam personal! Vår veterinär Aram är fantastisk, guld värd. Lyssnar, noggrann, fin med Abbe, inget komplicerat utan säger som det är. Vi känner oss så välkomna när vi kommer på besök. Alla är guld värdaTack från oss.
Så lugnt och alltid tillmötesgående
Så himla bra och så trevliga
Jag//Zakk vill tacka er alla för den vård och omtänksamhet ni gav mig när jag fick diabetes av fel sorts kost. Ni hjälpte min matte att komma tillrätta med det och det gav resultat, jag gick i remission en kort tid efteråt och klarar mig bra utan medicin, sakteliga bygger jag upp min kropp och päls. Många kramar från mig och min "mamma"
Bästa Veterinärerna o all personal! Varma o kärleksfulla, bryr sej om både djuren o husse o matte Proffsiga, noggranna, följer upp behandlingen, omtänksamma o Trygga. Vi vill tacka för all hjälp med Alice! Ni är Underbara!
Har ni problem med klåda/allergier så är det hit man ska gå. Efter lång tids famlande hos olika aktörer så hittade vi tillslut rätt hos Aram. För övrigt kompetent och serviceinriktad personal. Tack för all hjälp
Första gången där verkar bra trevlig personal och veterinär.
Trevlig & kunnig personal, som tog hand om mina små chiuvavvor Så bra. Vi är jättenöjda!
Mycket bra bemötande, trots att personalen var fullt upptagna! Jag kom akut med en sjuk hund. Vi är så tacksamma!
Så Proffsigt av dem när jag tog bort min katt Torsten. En stor kram till Veterinär Dan. Rekommenderas
Comment on this business

to add Smådjurskliniken i Hallsberg map to your website;