facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smådjursveterinären a6

Smådjursveterinären a6

About

Veterinär på a6 och Huskvarna som hjälper hundar, katter och andra smådjur med allt från vaccination till sjukdomsutredning och operationer.

Story

Veterinär på a6 Jönköping och Huskvarna som hjälper hundar, katter och andra smådjur med allt från vaccination till sjukdomsutredning och operation.



"Smådjursveterinären a6 har som mål att alla ska känna sig välkomna hit. Vi sätter av tillräckligt mycket tid till varje patient för att hinna lyssna på djurägaren och för att inte behöva stressa med patienten. Både hundar och katter reagerar negativt på onödig stress, vi tar oss tid."
Address: Kompanigatan 8, 55305 Jönköping
Phone: 036363700
City: Jönköping
Zip Code: 55305



related searches:
Similar places near
Wetterdjurkliniken Wetterdjurkliniken 1 km Vår hund blev vaccinerad mot valp och kennelhosta den 30.12.19 och fick sedan avliva ...
Distriktsveterinärerna Huskvarna Distriktsveterinärerna Huskvarna 2 km Vi har i många år varit bortskämda med duktiga veterinärer till rimliga eller rent av...
AniCura Djursjukhuset i Jönköping AniCura Djursjukhuset i Jönköping 2 km Trevlig personal. I väntrummet stora o små hundar utspridda.ett himla trevligt skälla...
Veterinär-Anna Veterinär-Anna 3 km Inte värd nån stjärna men finns tyvärr inget sämre att välja. Otroligt dåligt bemöta...
CityKattens Veterinärklinik AB CityKattens Veterinärklinik AB 3 km Min hund älskar att komma till doktorn Alla är så snälla mot honom.
Evidensia Smådjurskliniken Jönköping Evidensia Smådjurskliniken Jönköping 5 km Bor i Halmstad, finns ej här. De opererade min hund, korsbandet va av. Jag är tacksam...
Reviews
Hade bokat en tid kl. 10 för att hjälpa en hemlös kvinnas hund som hade skada på tassen. Kvinnan dök aldrig upp och när jag ringde för att betala för det uteblivna besöket, behövde jag inte betala för att jag försökt hjälpa hunden. Denna veterinärklinik har verkligen hjärtat på rätt ställe. Har varit här innan med min egna hund och de är proffsiga och vänliga. Därför jag bokade hos just den med denna hund som jag inte visste hur han skulle reagera hos veterinär.
Alla veterinärer pratar svenska. Det uppskattas. De här veterinärerna är dessutom ganska bra på att förstå oron hos djurägare. All veterinärvård är dyr i landet, så även här. De ligger lite bättre i pris än djursjukhusen.
Tryggt och bra / tack för hjälpen när lilla Miss Molly blev ormbiten.
Suverän o go personal och allmänt bemötande!
Min hund är kräsen. Avskyr veterinären. Här är det annorlunda. Vi är så nöjda o tacksamma för proffsig hjälp, trevlig personal och korta väntetider. Rekommenderar!
Ett riktigt fint ställe där våran Tessie blivit väl omhändertagen.
Bästa veterinärerna i Jönköping! Min hund är väldigt orolig vid veterinärbesök och dessvärre är vi stammisar och besöker kliniken 1 gång i månaden men här tar dom sig verkligen tid, allt för att se till att djuret känner sig trygg. Jag som djurägare känner mig väldigt trygg med att min hund är i goda händer. Magda i receptionen är värd en guldstjärna med! alltid så himla trevlig och glad.
Super vänlig personal som tog emot oss akut, utan tidsbeställning. Ett stort tack!! Rekommenderar varmt.
Mycket bristfällig information, och dåligt bemötande från veterinären som både ljög och dessutom var mycket otrevlig. Som kund har man ingen rätt i att få veta vad som kommer att göras på hunden om du lämnar in den för munsanering. Vill de dra ut alla tänder på hunden så görs detta utan hänsyn till ägarens tycke. Absolut det sämsta bemötande från vård jag varit med om. Djur/och ägare borde inte köras över på detta sätt någonsin. Precis som människor som får vård, alltid har rätt till val, och frågan : Går det förebygga på annat sätt? Rent ut sagt ett riktigt övertramp, och till råga på allt extremt dryg och otrevlig i allt veterinären sa. Gick därifrån mycket ledsen och kommer aldrig rekommendera någon att sätta sin fot där. Dock var de i receptionen mycket trevliga men veterinären drog ned hela upplevelsen.
Tack för ert fina bemötande idag, i en svår stund, då Lovis fick somna in! Ni stöttade mig i det svåra beslutet och såg både hund och människa! En stor eloge, tack igen.
Comment on this business

to add Smådjursveterinären a6 map to your website;