facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smådjursveterinären Åmål-Säffle

Smådjursveterinären Åmål-Säffle

About

Vi möter dig och din fyrfota vän i en lugn miljö där det finns utrymme för att ge besked om och förklaring till ditt djurs tillstånd Alla smådjursägare önskas varmt välkomna till oss på Smådjursveteterinären Åmål-Säffle

Story

Våra trevliga veterinärer och djurvårdare erbjuder alla typer av poliklinisk behandling, tandsanering, röntgendiagnostik och operationer.
En liten klinik med stora resurser

Vi erbjuder också vaccination av häst efter avtal.



"Vi möter dig och din fyrfota vän i en lugn miljö där det finns utrymme för att ge besked om och förklaring till ditt djurs tillstånd. Alla smådjursägare önskas varmt välkomna till oss på Smådjursveterinären Åmål-Säffle"
Address: Drottning Kristinas väg 2, 66230 Åmål
Phone: 0532-160 02
City: Åmål
Zip Code: 66230



related searches:
Reviews
Hunden fick klobrott för typ 1 månad sedan. Åkte dit med henne och dom skulle ta bort klon så pulpan va framme. Första gången smällde någon i en dörr så hon vaknade till när hon va sövd och ramlade ner från bordet. Lyckligtvis lyckades en sköterska ta emot henne och dämpa det mesta av fallet. Va in en vecka senare för att såret vätskade och började lukta illa, dom tvättade bara och kollade ett prov i mikroskop "lite bakterier men det är ingen fara" va deras bedömning dom skickade inte ens på odling. 1 vecka senare va jag på återbesök och då fick dom göra om ingreppet för att det såg infekterat ut, inte heller denna gången någon provtagning till lab för odling. Med andra ord ingen antibiotika, bara smärtstillande och den glömde vet skriva ut på en fredag. Fick ringa Evidensia karlstad så dom fick skriva ut det. 2 dagar senare svullnade tassen upp så vi fick åka till Strömsholm och där tog dom odling och konstaterade att det fanns bakterier och skrev ut antibiotika. Aldrig mer Evidensia Åmål säger jag bara. Det är helt oacceptabelt att glömma att skriva ut medicin en timme innan stängning för helg. Dålig attityd från personalen på denna klinik som inte klarar att ta kritik. Sök er till Mjönäs djurklinik med era djur istället för att göda dessa kapitalbolag med inkompetent personal och ockerpriser.
Helt underbar personal på alla vis, tog emot oss snabbt utan några konstigheter då vår valp blev riktigt sjuk. Vi åkte från brålanda å hit. Extremt nöjd! Åker nu hellre hit än till närliggande stationer. 10+ av 5 stjärnor till er alla som jobbar här, ni är underbara!
mycket dålig service och alldeles för dyrt.
Jättefint mottagande när vi blev tvungen att ta farväl av våran lilla älskade dvärghamster. Allt var lungt och personalen var helt fantastisk så det blev ett fint avsked
Ett fantastiskt mottagande när det var dags för vår katt att gå över regnbågsbron. Jag kände mig omhändertagen och Lotta blev så kärleksfullt behandlad. Kunde inte blivit bättre i denna svåra stund.
Rekommenderade avlivning av min katt som opererades hittills felfritt av Ulvsbyn. Svar på svaret: De två alternativen var amputering eller avlivning, en operation var enligt er för svår att genomföra. När man endast får dom två alternativen är det allt för nära till avlivning enligt min mening. Jag är glad att jag inte tog avlivningsalternativet då operationen som enligt er åsikt var omöjlig inte alls var det. Uppdatering 2: När jag skriver detta klöser katten som enligt kliniken borde ha 3 ben eller varit död på min stol. Helt tillfrisknad och ingen skillnad mot min andra katt som är systern, dom har samma, fulla, liv.. Om ni vill ha snabba svar, gå hit. Vill ni ha empatiska och grundade svar: gå nån annanstans, t.ex. Ulvsbyn Alternativt: Lita aldrig på ortopediska bedömningar härifrån
Otrevliga, dryga och borde inte jobba överhuvudtaget med att träffa andra människor! Svarar aldrig i telefon och verkar inte ha en aning om nånting, vad vi än vart in för. Åker inte tillbaks dit nå mer.
Var där för att avliva familjens marsvin Wiktor. Trevligt bemötande. Dom hade ställt iordning ett rum med dämpad belysning och levande ljus. Väldigt fint.
Comment on this business

to add Smådjursveterinären Åmål-Säffle map to your website;