facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Småfolkets Bio Umeå

Småfolkets Bio Umeå

About

Bio för småfolket!
På Folkets Bio Umeå visas film även för de yngsta cineasterna. Småfolkets Bio visar utvalda filmer med huvudmålgruppen 2-10 år.

Address: Västra Standgatan 8A, 903 26 Umeå, Suède
Phone: 0727 13 43 40
City: Umeå
Zip Code: 903 26



related searches: Bio i parken Umeå, Bio i parken Umeå 2021, Filmstaden Umeå, Barnbio Umeå, The Father Umeå, Barnvagnsbio Umeå, Utebio Umeå, Bio Stockholm
Similar places near
Folkets Bio Umeå Folkets Bio Umeå 0 meter Sköna stolar, liten fin salong, bra bild och ljud. Dit åker vi fler gånger.
Filmstaden Umeå Filmstaden Umeå 430 meter Dålig film koreansk film följde igentligen bara med för att vara med kompisar men de ...
Ersboda Folkets Hus Ersboda Folkets Hus 5 km Bra fika har dom här
Reviews
Alltid trevligt på Folkets bio. Liten kiosk också.
På tillfälligt besök i stan, bra filmval och fin salong! Rekommenderas varmt!
Riktigt trevliga biosalonger. Ingen onödig reklam, filmer du inte kommer se någon annanstans. Rekommenderar starkt för alla som vill ta ett litet break från Superhjältar och Hollywood blockbuster
[Besöksdatum: 19 mars 2022] Jag kom dit för att se filmen "Belfast" i salong Tagning. Vid starttid kom en kvinna från personalen och informerade om två bara två trailers före filmen. I helhet förtjänar stället 5 stjärnor: sköna stolar, svenska undertexter, samt adekvat volym jag är känslig för höga ljud.
Väldigt personligt och opretentiöst! Lite folk vilket är mysigt.
Bra biograf! Förstår att en flytt till centrum var nödvändig men man saknar dock den mer genuina och intima känslan från bion på Haga.
Uppskattar så mycket att det finns en biograf som är lite billigare och särskilt som sänder lite mer nischade och spännande filmer, inte bara det med högst budget från Hollywood. Personalen är dessutom trevlig och hjälpsam.
Jag tyckte det var bra......den tid jag var där. Det var första gången jag var på Folkets Bio. Blir nog fler gånger framöver.
Miljön optimal, kort välkomnande introduktion. Lugnt och stilla i salongen, inget pappersprassel. Oftast goda filmer.
Jag gillar folkets bio. Salongen "Tystnad" är lagom stor och man ser bra, sitter skönt och luftigt. Priserna är mycket bättre än "den andra biografen" och utbudet väldigt eklektiskt och av hög kvalitet. Älskar att man får se japanska filmer.
Comment on this business

to add Småfolkets Bio Umeå map to your website;