facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smålands Spelhall

Smålands Spelhall

About

Smålands Spelhall startade våren 2019 med syfte att ge alla möjligheten att testa arkadmaskiner, flipper, gamla spelkonsoler och moderna japanska musikspel.
Hos oss är alla välkomna att testa 240 kvm av lekfullt nöje!



"Smålands Spelhalls lokaler är fyllda med upplevelser från nostalgiska retro-spel, flipper och arkadmaskiner till moderna japanska musikspel.Hos oss kan du dessutom boka ditt företagsevent!Team building, kreativ konferens eller after work? Vi lyssnar gärna på era idéer och sätter ihop ett roligt paket för just er upplevelse.Följ oss på sociala medier för att se när vi har öppet för allmänheten."
Address: Arabygatan 49, Växjö
City: Växjö



related searches: Spelhall Stockholm, Olearys Växjö, Visit Växjö, Att göra i Växjö, Trampoline park Växjö, Hey STHLM, Inlåst
Similar places near
Elevkåren Katedral Elevkåren Katedral 3 km För att bli medlem, följ länken: https://ebas.gymnasiet.sverigeselevkarer.se/signups/...
Jivers Dancing Club Jivers Dancing Club 3 km Trevligt. Underbara ledare i nån grupp Dock inte alla. Saknas pedagogisk förmåga. Hjä...
Gemla Folkets Park Gemla Folkets Park 9 km Bra dansgolv, lätt att ta fram bord och stolar för en matpaus
Ingelstad Sporthall Ingelstad Sporthall 19 km Den får bara 4 för det är så varmt där inne
Lagret Lagret 330 km Lagret är en samlingsplats för lokala vänner som trivs att träffas. Vi anordnar kultu...
Reviews
Sönerna som är 16 och 20 år gamla hade jätte roligt. Stort urval på spel, många maskiner vilket gjorde att man inte behövde vänta. Dessutom va personalen väldigt trevlig och hjälpsam. Killen med cowboy hatt och långt hår ska ha en eloge för sitt enorma tålamod och ett leende på läpparna hela tiden
Kalas med barnen, vi hade jättekul. Mycket välkomnande och fantastisk personal och många varierande spelmaskiner!
Växjös bästa nöjescenter. Fullt med nostalgi i hela hallen. Flera flipperspel och mängder av arkadspel.
Roliga spel, speciellt musikspelen som är svåra att hitta någonstans att spela på. Lagom med folk när vi var där så det fanns alltid spel lediga. Kommer tillbaka igen.
Första gången jag går till en spelhall utöver den på Liseberg och det kändes som att jag var ett litet barn igen. Jag älskar rytmspel och utbudet här är fenomenalt för att vara i Sverige. Personalen var också både trevlig och hjälpsam. Ser redan fram emot mitt nästa besök och särskilt att få ställa mig framför en Groove Coaster-maskin igen. Jag är fullkomligt hooked på det spelet nu!
Helt ok. En del föråldrade spel på kinesiska vilket gjorde det lite lurigt. Det fanns inget ätbart förutom snacks vilket var synd. När man inte tillåts att ta med mat räknar man med att det finns någon form av mat att köpa, typ toast eller korv med bröd.
Fantastiskt servicevänlig och trevlig personal! Kul spelhall med många maskinen. Stort plus att man kan spela flera tillsammans eller mot varandra på många av dom. Helt klart värt ett återbesök!
Ett ställe där tiden bara försvann. Vi maxade besöket och stannade 3 timmar. Barnen 7, 10 och 12 år hade alla lika roligt. Även jag som vuxen var sysselsatt. En bra variation av spel. Vi kommer tillbaka!
En bra variation av spel. Det var bara lite "klurigt" att förstå hur vissa spel skulle spelas, eftersom det inte fanns instruktioner på svenska. Entredörren var lite anonym. Men det hindrar inte fler besök.
Besökte med barnen, nostalgi för mig och nytt för dom. Finns något för alla, mycket att göra, vi var där 3 timmar under Corona restriktioner, det var för lite tid kände vi alla. Så får bli ett besök igen framöver. Städat och bra corona anpassningar. En solklar femma!
Comment on this business

to add Smålands Spelhall map to your website;