facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smålandsstenar hotell och konferens

Smålandsstenar hotell och konferens
Address: Centrumplan 11, 33331 Smålandsstenar
Phone: 072-541 21 96
City: Smålandsstenar
Zip Code: 33331


Opening Hours

Monday: 06:00 - 22:00
Tuesday: 06:00 - 22:00
Wednesday: 06:00 - 22:00
Thursday: 06:00 - 22:00
Friday: 06:00 - 22:00
Saturday: 06:00 - 22:00
Sunday: 06:00 - 22:00


related searches: smålandsstenar hotell till salu, hotell smålandsstenar, smålandsstenar hotell asylboende, fastera ab
Reviews
Jag vill tacka er för en fantastisk frukostupplevelse under min vistelse på ert hotell. Maten var av högsta kvalitet och jag uppskattade verkligen den breda variationen av alternativ som erbjöds. Det var en riktig fröjd att prova allt från färsk frukt och yoghurt till varma rätter och bakverk. Dessutom var maten otroligt vackert presenterad och jag kunde verkligen se hur mycket omsorg och kärlek som lagts ner på att skapa en sådan välsmakande och ögonfröjdande måltid. Jag vill också nämna er personal, som gjorde min frukostupplevelse ännu bättre. De var så vänliga, uppmärksamma och hjälpsamma. De såg till att jag hade allt jag behövde och att mitt kaffe var fyllt upp hela tiden. Det var verkligen en underbar start på min dag att få möta sådana glada och positiva människor. Jag vill också ge er beröm för den vackra miljön där frukosten serverades. Rummet var så luftigt, ljust och inbjudande, och jag kände mig verkligen som om jag var i en fridfull oas. Jag uppskattade också att det fanns gott om utrymme att sitta och koppla av, eller om jag ville jobba lite vid bordet. Tack för en sådan underbar frukostupplevelse. Detta var verkligen en höjdpunkt på min vistelse på ert hotell och jag kommer definitivt att rekommendera er till mina vänner och familj. Fortsätt det fantastiska arbetet!
Fantastisk frukostmin man älskade brödet..fanns allt möjligt att välja mellan..trevlig personal..vi var där på min födelsedag,fick en lite bit kaka m grädde..man blir så gladkommer att äta frukost där fler ggrPlats: 5/5
Trevligt litet hotell med trevlig serviceminded personal och god kvällsmeny till bra pris. Igår Nachos och idag bl.a. jättegod kalops. /PerRum: 5/5
Vi ringde och bokade, smidigt och enkelt och ett trevligt bemötande rätt genom. Bra rum med fräsch toalett och med sköna sängar samt en god frukost. Inga konstigheter överhuvudtaget.
Fint på insidan men inte lika fint på utsidan God frukost och trevlig personal dock inte alltid personal på platsRum: 4/5
Otroligt trevlig och serviceinriktad personal, Kanon sköna sängar och super fräscht rum. Frukosten var även den 10/10 och dem hade hemmagjorda pannkakor +++! Vi kommer att komma tillbaka varje gång vi ska ner till trakterna igen, Tack för en underbar vistelse.
Fantastiskt mysigt hotell. Bra sängar och man fick fylla i en lista vad man ville ha till frukost. Sen när vi kom dit stod den uppdukat på ditt bord. Verkligen bra tänkt med tanke på corona. Bra service o trevlig personal.
Väldigt bra känsla, bra sängar, bra service. Vet inte varför men jag hade en väldigt bra upplevelseRum: 2/5
Väldigt personlig och trevlig personal. Ett välkomnande boende med mysig miljö. Rummen är fina och fräscha. Något små badrum, med handfatet sittandes i duschen. Frukosten är jättebra, har allt man vill ha på morgonen. Överlag mycket trevligt och välkomnande litet hotell.
Bra hotell Resturang/frukost delen helt klart finast Väldigt Bra personal Detta hotell är jämförelsebart med Choice, Bestwestern eller Scandic i kvalitet/service Drygt 100 hotellnätter per år
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Smålandsstenar hotell och konferens.

Smålandsstenar hotel

opening hours, reviews, map, satellite view. Smålandsstenar smålandsstenar hostel location, how can i go. Smålandsstenar hotell och konferens address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Smålandsstenar hotell och konferens. On this website you can share your comments and experiences about Smålandsstenar hotell och konferens with other people.

to add Smålandsstenar hotell och konferens map to your website;



Similar places near
Hotell Hotell 0 meter Fantastisk frukostmin man älskade brödet..fanns allt möjligt att välja mellan..trevli...