facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SM-släpet.se

About

Tillverkare av släpvagnar med en 30årig erfarenhet inom branschen och ett brett återförsäljarnät över hela landet.
Svensk kvalitet rakt igenom.



"Tillverkare/försäljare av släpvagnar med en 30 årig erfarenhet i branschen med ett brett återförsäljarenät över hela sverige.Svenska kvalitets släpvagnar"
Address: Dalbacksgatan 1, 69141 Karlskoga
Phone: 058655102
City: Karlskoga
Zip Code: 69141



related searches:
Similar places near
PartnerTech Karlskoga AB PartnerTech Karlskoga AB 2 km Jag jobbar på det företaget.
Energioptimering 3E AB Energioptimering 3E AB 2 km Översatt av Google Häftigt Original Super
JL KEMI AB JL KEMI AB 2 km JL Kemi AB - ett svenskt FoU företag inom specialkemi, med fokus på utveckling och fr...
Bäckmans Rör AB Bäckmans Rör AB 3 km Karlskogas överlägset bästa rör firma.
MH Engineering AB MH Engineering AB 3 km High end process equipment. Thermal spray. Heat exchangers. Turn-key deliveries.
Reviews
Släpet fungerar fint. Det är värt att gå igenom beställningen noga på telefon med säljare så att man är säker på hur det blir. Trevlig personal och snabb leverans gjorde detta till en positiv affär.
Fick bra hjälp på telefon innan köpet och beställningen gick väldigt fort och smidigt
Hämtade mitt nya släp igår hos Jimmy för att flytta det till ett annat land, nämligen till Skåneland. Det kommer att tjänstgöra här och ska göra reklam för SM-Släpet. Det blev 50 mil igår, kändes ovanligt långsamt att rulla dessa 50 mil med 80 km/tim. Supernöjd med både företaget och servicen jag fick så långt. Tack även alla andra som har recenserat - jag har inte så mycket erfarenhet av släp så era recensioner hjälpte mig mycket i mitt val.
Bra service och kontakt med kundservice! Fick nya dekaler till vagnen efter att de gamla hade lossnat!
Mycket nöjd med servicen när jag hämtade Flakskivan till min Tranekärra då fick jag även bra tips på monteringen. Istället för att betala 3800 kr på Bygghandeln för Min kärra som är 1,4x2,5 så kostade det 1934 kr här på Sm-släpet. Supernöjd.
Bästa service, bra pris. Snabb service bra kvalitet jag rekommenderar alla släppkärra ägare. Jag körde från örebro mycket nöjd!!!
Köpte ett Eu SM-Släp med galler för 10 år sedan har aldrig haft problem den går igenom besiktning efter besiktning. Kvalitet släp 100% värt varenda krona.
Gasdämparna med nya vinkelkulleder, fästöglor passade perfekt! Tack för mycket bra service! Allt var packat och klart när vi kom för att hämta det.
Otroligt bra service, riktigt vänliga och professionella. Beställde en släpkärra via deras hemsida utan krångel. Hemsidan är användarvänlig och väldigt detaljerad vilket underlättar när man beställer ett högklassigt släp till väldigt bra pris. Släpen är helsvetsade och robusta vilket underlättar i dom flesta fall av transporter. Går riktigt stabilt på vägen med och utan last. Kommande köp kommer att vara från SM Släpet Rekommenderas starkt.
SM-släpet har en väldigt bra och tydlig hemsida och när jag beställde reservdelar var leveransen snabb. Jimmy var lätt att få tag på och jag fick svar på mina frågor.
Comment on this business

to add SM-släpet.se map to your website;