facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smakbiten

Address: Loviselundsvägen 33 , Karlskoga 691 31, S, SE
Phone: +46 586 343 43
City: Karlskoga
Zip Code: 691 31


Opening Hours

Tuesday: 08:30-18:00
Wednesday: 08:30-18:00
Thursday: 08:30-19:00
Friday: 08:30-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: Smakbiten definition, Smakbiten in english
Similar places near
Jpm Bowling Jpm Bowling 1 km Jättegoda smörgåsar med köttbullar. Trevlig personal.
Ciao Ciao Ciao Ciao 2 km Bästa pizzerian i Karlskoga. Bästa såsen Bästa kvaliteten Allting riktigt gott Hälsn...
Pit Stop Café Pit Stop Café 6 km Otroligt god Grillbuffet under Sveriges största Mustangträff ! Parkering: Goda
Reviews
Så mysigt o vilken god chailatte!
En mysigt fik i gammaldags stil med fullständig rättigheter. De gör sina egna smörgåstårtor som man kan köpa i bit till en kaffe eller öl eller ett glas rött. Musiken som spelas är Elvis och Jim Reeves och deras kompisar.
Ett fik med extrem nostalgikänsla. Man tas tillbaka till en tid i bruksorten som var både enklare och svårare. 60-talet är väldigt närvarande i allt från inredning till val av bakverk och drycker. Kaffet är gott och bakverken lagom stora. Besök det här stället. Gillar du 50/60-tal kommer du inte bli besviken!
Åt en bit smörgåstårta till lunch som var helt okej. Men den stora behållningen var inredningen som gick i gammaldags stil. Ett mysigt litet café, helt enkelt.
Trevligt café med bra fika och lättare lunch. Deras smörgåstårta i portionsbit rekommenderas verkligen. Däremot är inte den varma maten något vidare. Trevlig uteservering på sommaren! Enkelt att sätta hundarna utanför också vilket är ett plus!
Väldigt mysigt ställe i gammaldags stil och många fina detaljer. Lugn musik från 50/60-tal. Och så god mat förstås. Väl värt ett besök och jag är glad att jag hittade hit ända från Västerås
Trevlig personal och bra bemötande. Pittoresk inredning och fräsch och god mat/fika. Ett stort plus också för att det finns alternativ för oss som är glutenintoleranta. Jag rekommenderar starkt ett besök här om ni inte redan har gjort det.
Mysigt ställe med lättare lunch typ sallader, soppa, bak potatis, café i ombonad,hemlik miljö med gamla nostalgi grejer och möbler och många fina gamla tavelfoton på gamla Karlskoga, mycket sevärt och go mat och fika, rekommenderas varmt!
Hembakat och mysigt. Hela lokalen är inredd med fantastiskt fina och gamla nostalgiska detaljer från svunnen tid. Rent och Coronaanpassat i dessa tider. Återvänder gärna.
Tycker nog att en rökbomb ska innehålla mer räkor och inte två hela ägg för att fylla upp
Comment on this business

to add Smakbiten map to your website;