facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smart Solkraft

About

Smart Solkraft startade för att vara med och förändra vår framtid på ett hållbart och kvalitativt sätt mot ett CO2 neutralt samhälle där vår vision är att vi på riktigt ska vara självförsörjande på energi.

För att realisera detta tror v



"Vi erbjuder solenergiprodukter med högsta kvalitet som är anpassade efter Sveriges förutsättningar. Självrengörande glas – underhållsfrihet, mindre miljöpåverkan, snabb service, säkra installationer, starka garantier. Er partner från start till mål!"
Address:
Phone: 013359990
City: Linköping


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Självrengörande solceller, Varför välja solceller, Denim solpaneler, Beräkna återbetalningstid solceller, Solcellsmodul Mono 360 os6 hc, Windon Effecta 360, Produktionsgaranti solceller, Installationsgaranti
Similar places near
UNPC UNPC 6 km UNPC AB is a Swedish Company in power utility sector which aims to provide energy eff...
Epishine Epishine 8 km Utvecklar solpaneler för inomhusbruk! Perfekt nu när allt ska vara uppkopplat. Mindre...
Solsting Solsting 9 km Kontakta oss för att få ta del av fördelarna med en solcellsinstallation grannen blir...
Teknik & Energi i Linköping AB Teknik & Energi i Linköping AB 12 km Bra tekniska lösningar till bra pris. Personal mycket kunniga samt serviceminded.
Reviews
Jag tog kontakt med Smart Solkraft för att få en offert på solceller till min fastighet. Representanten kom hem engagerade sig och var trevlig och tillmötesgående. När jag efter en tid efterfrågade offerten så blev det tyst, jag skickade sms inget svar, jag ringde då lad han på i örat, jag skickade frågan om detta betyder att de inte kommer att lämna någon offert, inget svar. Frågan är om detta kan vara ett sett att sondera hur folk bor nu innan semestern? Vilket fall så rekommenderar jag inte att ta kontakt med dem, att bli avvisad genom att de lägger på luren är inte ok. T. Buss
Trevligt bemötande, snabb och proffsig installation. Helnöjd!
Ett bra bemötande och snabb proffsig installation. Supernöjd.
Comment on this business

to add Smart Solkraft map to your website;