facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Smedjan Stjärnsund

Smedjan Stjärnsund

About

Smedjan är en stor och vacker gammal konsertlokal med plats för flera hundra personer i den idylliska bygden Stjärnsund. Bl.aFredrik Swahn arrangerar här.

Address: Stationsallén, 770 71 Stjärnsund, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 0707878156
es.dnusnrajtsnajdems@ofni
City: Stjärnsund
Zip Code: 770 71


Reviews
Det var en fin o trevlig plats som jag besökte för över 10 år sen. Nu kändes det mycket trevligare.
Underbart ort, så vackra byggnader trädgårdar Kommer åka hit flera gånger. Finns café resturang o lanthandel.
Fantastiskt uppträdande och mysig miljö. En fantastisk kväll. Dock besviken på information kring arrangemang. Kom i onödigt god tid när man bara skulle se uppträdande
Tog väldigt lång tid innan uppträdande. Dålig information. Uppträdande var jättebra. Stefan Nykvist o John Lindbergs trio.
En fantastisk kväll i härlig miljö! Bra artister. Trevligt upplägg!
Härlig miljö att upppeva musik! Maten som serverades och ingick i konsertbokningen var inte värd alla de hundralappar den kostade men på det hela taget var det en njutbar upplevelse.
Ett mycket mer trevligt ställe. Underhållningen var i topp klass. Men vad kan man vänta sig när Tornving och Hjelt står på scenen. Men även allt runt omkring var bra arrangerat. Lite ont om toaletter och stolar och bänkar var hårda. Så ta gärna med en filt eller dyna att sitta på....
Vi besökte platsen när vi var här på julmarknad. Fantastiskt mysig gammaldags julstämning och spännade rustika lokaler med hög takhöjd och mycket att titta på, kan bara drömma om hur fränt det måste vara att höra musik här. Jättebra och fräscha toaletter.
Sämsta ljudupplevelse på år och dag! Tar med er hörselskydd för att undvika hörselskada. Annars en trevligt mångfaldig upplevelse. Svar till ägaren: vi var flera som sa till men ni lyssnade inte på oss "tyvärr".
Väldigt bra ställe att lyssna på musik m.m
Comment on this business

to add Smedjan Stjärnsund map to your website;